Tekjobb
Nyhetsbrev
Video
Nyhetsstudio
Abonner
Logg inn
Meny
Ekstra
Tekjobb
Nyheter
Bygg
Elbil
Energi
Forbrukerteknologi
Forsvar
Industri
IT
Karriere
Klima
Maritim
Samferdsel
Meninger
Analyse
Debatt
Kommentar
Tjenester
TU
Digi
Insidetelecom
Veier24
eBlad
Tekjobb
Konferanser
Info og kontakt
Om oss
Bedriftsabonnement
Annonseinfo
Ta kontakt
Kundeservice
Tips oss
Innlogget som:
Abonner
Logg ut
Min konto
Kundeservice
Mat
Viser
1
til
20
av
27
treff
1
2
Svensk selskap skal utvikle 3D-printet mat for fremtidige romfarere
1. aug. 2023
Her dyrker de salat iført fullt verneutstyr
29. juli 2023
Mattilsynet advarer mot giftige blåskjell i flere norske feriebyer
23. juli 2023
Lager protein uten fotosyntese eller jordbruk: – Kan brukes i all mat
7. juli 2023
Forskere har laget kjøttkake av mammut
29. mars 2023
Mat i framtiden: Ekstrakt fra plante forlenger holdbarhet
11. mars 2023
Fem spørsmål og svar om matsikkerhet
1. jan. 2023
Julekakekjemi – og litt fysikk
24. des. 2022
Blir lutefisken gelé? Det er ikke din feil, ifølge matematiske målinger
4. des. 2022
Dette er ikke et egg
24. apr. 2022
Eksperten svarer: 5 spørsmål om mattørking
24. des. 2020
Ny forskning: Derfor smaker champagne og østers så godt sammen
21. nov. 2020
Forsøk: Protein fra lamaer skal erstatte sink til smågriser
2. aug. 2020
Nå vil KFC presentere sin 3D-printede og «slaktefrie» nugget
22. juli 2020
Høner blir bindemiddel i betong. Mobilt slakteri skal gjøre flere til mat i stedet
12. juli 2020
Nå kommer snart 3D-printet fisk og flankestek på en meny nær deg
6. juli 2020
Insekter som supermatvare lar vente på seg
8. feb. 2020
Her dyrkes kunstig kjøtt som vil endre landbruket
11. jan. 2020
Nå skal lutefisken lages ved hjelp av moderne teknologi – må bryte med tusen år gamle tradisjoner
23. des. 2019
Dette er rakfisk – den fermenterte maten som blir stadig mer populær
21. des. 2019
Viser
1
til
20
av
27
treff
1
2