Ledige stillingerNyhetsbrevNyhetsstudioTips oss

Ledige stillingerNyhetsbrevNyhetsstudioTips oss
Abonner

Mat

Viser 1 til 15 av 36 treff
  • 1
  • 2
  • 3
Gjem kornet under bakken
Debatt

Gjem kornet under bakken

Svenske agurker har fått usynlighetskappe

Svenske agurker har fått usynlighetskappe

Mikroalger er like sunne som fisk: Forskere vil gjøre dem til menneskemat

Mikroalger er like sunne som fisk: Forskere vil gjøre dem til menneskemat

Her blir tang og tare til kjøtt

Her blir tang og tare til kjøtt

Snart kan du drikke «kunstig» melk

Snart kan du drikke «kunstig» melk

Her snuser Michelin-kokkene på fremtidens mat

Her snuser Michelin-kokkene på fremtidens mat

Hvorfor smaker stekt mat bedre enn kokt? Og slik blir den enda bedre

Hvorfor smaker stekt mat bedre enn kokt? Og slik blir den enda bedre

Volkswagens mest solgte produkt: Pølse

Volkswagens mest solgte produkt: Pølse

Selvforsyningsgraden må styrkes i et endret verdensbilde
Kommentar

Selvforsyningsgraden må styrkes i et endret verdensbilde

Brita Staal og Ida Hatlebrekke
Brita Staal og Ida Hatlebrekke - Spaltister
Svensk selskap skal utvikle 3D-printet mat for fremtidige romfarere

Svensk selskap skal utvikle 3D-printet mat for fremtidige romfarere

Her dyrker de salat iført fullt verneutstyr

Her dyrker de salat iført fullt verneutstyr

Mattilsynet advarer mot giftige blåskjell i flere norske feriebyer

Mattilsynet advarer mot giftige blåskjell i flere norske feriebyer

Lager protein uten fotosyntese eller jordbruk: – Kan brukes i all mat

Lager protein uten fotosyntese eller jordbruk: – Kan brukes i all mat

Forskere har laget kjøttkake av mammut

Forskere har laget kjøttkake av mammut

Mat i framtiden: Ekstrakt fra plante forlenger holdbarhet

Mat i framtiden: Ekstrakt fra plante forlenger holdbarhet

Viser 1 til 15 av 36 treff
  • 1
  • 2
  • 3
Tips oss

Ansvarlig redaktør

Kristina Fritsvold Nilsen

Nyhetsredaktør

Tor M. Nondal

  • RSS-feed forside
  • Facebook
  • Linkedin
  • Bsky
  • Annonser
  • Nyhetsbrev
  • Vilkår og bruksbetingelser
  • KI-retningslinjer

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten

© 1995-2025 Teknisk Ukeblad Media AS