TekjobbNyhetsbrevVideoNyhetsstudio
Abonner
EkstraTekjobb
Nyheter
ByggElbilEnergiForbrukerteknologiForsvarIndustriITKarriereKlimaMaritimSamferdsel
Meninger
AnalyseDebattKommentar
Tjenester
TUDigiInsidetelecomVeier24eBladTekjobbKonferanser
Info og kontakt
Om ossBedriftsabonnementAnnonseinfoTa kontaktKundeservice
Tips oss
Innlogget som:
Abonner
Logg ut
Min konto
Kundeservice

Mat

Viser 1 til 20 av 27 treff
  • 1
  • 2
To personer i fabrikken.
Svensk selskap skal utvikle 3D-printet mat for fremtidige romfarere
1. aug. 2023
Her dyrker de salat iført fullt verneutstyr
29. juli 2023
Blåskjell.
Mattilsynet advarer mot giftige blåskjell i flere norske feriebyer
23. juli 2023
Pressefoto av kvinne som spiser is.
Lager protein uten fotosyntese eller jordbruk: – Kan brukes i all mat
7. juli 2023
Forskere har laget en kjøttkake av det utdødde dyret mammut.
Forskere har laget kjøttkake av mammut
29. mars 2023
Mat i framtiden: Ekstrakt fra plante forlenger holdbarhet
11. mars 2023
Hånd med hvetekorn.
Fem spørsmål og svar om matsikkerhet
1. jan. 2023
Julekakekjemi – og litt fysikk
24. des. 2022
Blandine Feneuil, Eirik Strøm Lillebø og Andreas Carlson ved et bord der det står over 20 tallerkener med lutefisk.
Blir lutefisken gelé? Det er ikke din feil, ifølge matematiske målinger
4. des. 2022
Dette er ikke et egg
24. apr. 2022
Eksperten svarer: 5 spørsmål om mattørking
24. des. 2020
Ny forskning: Derfor smaker champagne og østers så godt sammen
21. nov. 2020
Forsøk: Protein fra lamaer skal erstatte sink til smågriser
2. aug. 2020
Nå vil KFC presentere sin 3D-printede og «slaktefrie» nugget
22. juli 2020
Høner blir bindemiddel i betong. Mobilt slakteri skal gjøre flere til mat i stedet
12. juli 2020
Nå kommer snart 3D-printet fisk og flankestek på en meny nær deg
6. juli 2020
Insekter som supermatvare lar vente på seg
8. feb. 2020
Her dyrkes kunstig kjøtt som vil endre landbruket
11. jan. 2020
Nå skal lutefisken lages ved hjelp av moderne teknologi – må bryte med tusen år gamle tradisjoner
23. des. 2019
Dette er rakfisk – den fermenterte maten som blir stadig mer populær
21. des. 2019
Viser 1 til 20 av 27 treff
  • 1
  • 2
Adm. direktør og ansv. redaktør:
Jan M. Moberg
Digitalredaktør TU Media:
Svein-Erik Hole
Redaktør TU.no:
Tor M. Nondal
Redaktør Teknisk Ukeblad:
Tormod Haugstad
Personvern/cookies
Brukeravtale
All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten
© 1995-2023 Teknisk Ukeblad Media AS
Annonsere:
Informasjon og priser
Abonnere:
Papirabonnement
Digitalt abonnement
Kontakt oss:
Kontaktinformasjon
E-post redaksjonen:
Nett - papir/blad
RSS:
RSS-feed forside
Nyhetsbrev:
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Besøksadresse:
Teknisk Ukeblad Media AS
Grensen 3, 0159 Oslo
Postadresse:
Teknisk Ukeblad Media AS
Postboks 380 Sentrum, 0102 Oslo
Fakturaadresse:
Teknisk Ukeblad Media AS
Postboks 380 Sentrum 0102 Oslo
faktura@tu.no
Telefon/faks:
23 19 93 00/23 19 93 01