ELBIL

Det har aldri vært flere elektriske familiebiler på markedet. Hvilken skal du velge?

Vi snakker om vårt elbilvalg i denne ukens podkast.

Det finnes nå svært mange familievennlige elbiler på markedet, blant annet Hyundai Ioniq 5. I denne ukens podkast snakker vi om hvilken elbil Mathias valgte da han gikk over fra dieselbil til helelektrisk, og hvorfor.
14. sep. 2021 - 20:30

Allerede i januar kåret vi 2021 til tidenes elbilår. Og det er spesielt én kategori som har blitt stor den siste tiden, både i utvalg og salgsvolum: De elektriske SUV-ene, eller crossover-modellene, om du vil (se en del av utvalget i faktaboksen): Biler med familietekke, lang nok rekkevidde og rask nok hurtiglading til å fungere både i dagliglivet og på langtur. 

Vis mer

Men hvilken skal man kjøpe? Svaret er naturligvis svært individuelt, det kommer an på den enkeltes behov. 

I denne ukens podkast snakker vi om det bugnende utvalget og hva Mathias la vekt på han vi gikk fra dieselbil til helelektrisk. Vi trekker fram våre favoritter og spesielle egenskaper ved disse. 

For det var ikke én opplagt kandidat, men flere gode alternativer. Tiden vil vise om vi valgte rett. 

Elbil – Teknisk sett

I podkasten Elbil – Teknisk sett tar Teknisk Ukeblads journalister Mathias Klingenberg og Marius Valle opp ulike temaer knyttet til elbiler. Vi snakker om bilmodeller vi tester, intervjuer mennesker som jobber med elbil, og dykker ned i tekniske detaljer og konsepter.

Du kan forvente en upolert, entusiastisk podkast i uformelle settinger. Vi filmer alle podkastene, slik at du kan velge om du kun vil høre eller også se oss og bilene.

Vi er svært glade for alle tips og innspill: Kontakt gjerne Marius eller Mathias med kommentarer, kjeft, eller forslag til temaer og/eller intervjuer.

Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Vil du høre mer? Lytt også til vår ukentlige podkast Teknisk sett – Moberg & Valmot:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.