KARRIEREPODKAST

Erik Waatland om karrieren i Forsvaret – slik slapp han rominspeksjon og grytidlige morgener 

Ny episode av podkasten Teknisk sett karriere.

Erik Waatland (i midten) er leder for mediekonsernet Medier24, og bruker sin erfaring fra Forsvaret når han skal lede sine ansatt. Han er gjest i podkasten Teknisk sett karriere, som lages av Tuva Strøm Johannessen (t.v.) og Kjersti Flugstad Eriksen (t.h).
Erik Waatland (i midten) er leder for mediekonsernet Medier24, og bruker sin erfaring fra Forsvaret når han skal lede sine ansatt. Han er gjest i podkasten Teknisk sett karriere, som lages av Tuva Strøm Johannessen (t.v.) og Kjersti Flugstad Eriksen (t.h). Foto: Sebastian Hagemo
2. des. 2021 - 14:43

Gründer Erik Waatland lærte noe grunnleggende av sine fire år i Forsvaret. Nemlig at også i organisasjoner med hierarki og disiplin er det rom for forhandling.

Waatland er sjef for mediekonsernet Tjuefire og redaktør for Medier24, en nettavis som skriver om journalistbransjen. Han forteller i denne ukas episode av Teknisk sett karriere hvordan hans klarte å slippe å stille nybarbert klokka 06 om morgenen, og han hvordan han fikk en Nato top secret-tape over døra slik at han også slapp inspeksjon av rommet. Som gründer måtte Medier24-leder Waatland imidlertid lære sin egen disiplin og klare å sette grenser for seg selv for å unngå å bli utbrent.

I episoden gir Waatland også gode tips til hvordan ledere og ansatte som snakker med pressen  kan fremstå troverdige og interessante i intervjuer.

Hør episoden der du lytter til podkaster eller i nettspilleren øverst i artikkelen.

Teknisk sett karriere

– Hvem er du i arbeidslivet? 

Kjersti Flugstad Eriksen og Tuva Strøm Johannessen er journalister i Teknisk ukeblads karriereredaksjon og står bak podkasten Teknisk sett karriere. <i>Illustrasjon:  Sebastian Hagemo/ Kjersti Magnussen</i>
Kjersti Flugstad Eriksen og Tuva Strøm Johannessen er journalister i Teknisk ukeblads karriereredaksjon og står bak podkasten Teknisk sett karriere. Illustrasjon:  Sebastian Hagemo/ Kjersti Magnussen

Det prøver journalistene Kjersti Flugstad Eriksen og Tuva Strøm Johannessen i Teknisk Ukeblads karriereredaksjon å gi dere svar på.

I podkasten Teknisk sett karriere byr de på innsiktsfulle samtaler med spennende gjester om hvordan du kan utvikle deg som menneske i jobbhverdagen.

Her finner du Teknisk sett karriere:

Har du tips til gjester eller har du spørsmål til podkasten? Send oss en e-post!

Det er over 100 mulige symptomer på utbrenthet. Vi har snakket med en professor og to behandlere om hvordan syndromet kan oppleves for den det gjelder og omgivelsene.
Les også

Du kan være i full jobb og samtidig være utbrent. Dette er tegnene

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.