TU BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for TU BrandStory

TU BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører.

Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke TU BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

iFarm kan revolusjonere oppdrettsnæringen og bli lakselusens nemesis

Med erfaring fra panteautomater har Biosort utviklet en unik løsning for gjenkjenning og individuell sortering av laks. iFarm-konseptet overvåker helse og utvikling, og sorterer ut til behandling eller slakting

Onsagers

Derfor skal du ikke betale hackerne

Løsepengevirus er kanskje den største trusselen mot norske bedrifter i dag. Bør man betale hackerne for å få tilgang til filene sine igjen?

If

Slik avslører du datakriminelle

Hackere vil ikke bli oppdaget, men legger likevel igjen spor du bør merke deg.

If

Smartere elbil-lading med patentert transformatorteknologi

Nordmenn er verdensmestre i elbil. Nå vil Zaptec gjøre oss bedre på lading, med intelligent strømstyring. Vi tok en kundeprat med CEO Simen Teigre

Onsagers

Nå trenger ikke hackeren engang å kunne data

20 kroner er alt vanlige kriminelle trenger for å kjøpe et hackeprogram som angriper norske bedrifter.

If

Patent på dataspill

Dataspill har blitt milliardbutikk og industrien omsetter nå for mer enn film- og musikkbransjen tilsammen. Aktører som har beskyttet ideer, design og tekniske løsninger står igjen som vinnerne.

Onsagers

3D teknologi - en ny disruptiv kraft i ferdigvareindustrien

Med 3D-printing blir informasjonen som skal til for å lage et produkt viktigere enn det fysiske produktet. Spesielt ferdigvareindustrien innen plast, glass og metall trenger nå å sikre sine viktigste verdier.

Onsagers

Ny teknologi gjør miljøproblem til ressurs på sokkelen

Åpner for raskere, renere og billigere utvinning.

Siemens

Sikker varsling når katastrofen inntreffer

Behovet for en robust varsling ved et eventuelt ras ved Åkerneset var sporen til UMS sin unike patenterte teknologi. Med sitt unike lokasjonsbaserte varslingssystem kan norske UMS redde liv verden over.

Onsagers

3D-printing krever ny tilnærming til patent

Norske selskaper ligger helt i front på additiv tilvirkning, også kjent som 3D-printing. Den nye teknologien byr på mange fordeler, men også nye utfordringer relatert til kopiering, beskyttelse og håndheving av patent. Les hele saken

Onsagers

Fra NTNU og ut i verden med sterke patenter i sekken

Det startet med et kobberrør, en wire fra en gammel sykkel, noen stoffbiter og en gammel symaskin. Nå er det unike våpenbæresystemet patentert i USA, Kina, EU og Norge, og Canada står for tur.

Onsagers

Slik satte Ducati ny produksjonsrekord av motorsykler

Ducati har i årevis vært høyt rangert blant motorsykkelentusiaster, men lidenskap alene er ikke nok til å bidra med penger i kassen. Økt fokus på digitalisering har sørget for effektivisering av produksjonsprosessen og sikret videreutvikling av merkevaren.

Siemens

Fremtidens ølbrygging er digital

Ølbrygging er ikke lenger manuelt arbeid. Med dagens fokus på automatisering og digitalisering skapes høykvalitetsøl på en ressurseffektiv og lønnsom måte. Resultatet er at forbrukerne sitter igjen med et større utvalg av spennende ølsmaker.

Siemens

Flyreisen blir elektrisk

Luftfarten surfer på en elektrisk bølge sterkt inspirert av utviklingen av elbiler. I løpet av få år kan flytrafikken foregå med elmotorer. Nye miljøkrav vil sette ytterligere fart i utviklingen og flybransjen er allerede godt i gang med testing på mindre fly.

Siemens

Smartere omstilling for oljesektoren

Varig lave priser, økende oljeetterspørselen over hele verden. Oljeselskapene må redusere produksjonskonstander for å opprettholde konkurranseevnen.

Siemens

Bryggeri fra Voss fant vinnerresepten

L/L Voss Fellesbryggeri er klar for å brygge bærekraftig lokal øl som skal ta markedsandelen fra duopolet. Bryggeriet har en smakfull vinnerresept. Les hele saken

Onsagers

Denne teknologien kan øke parkeringskapasiten med 150 prosent

Stadig flere lastebiler bidrar til at trafikken tettes til på europeiske veier - med smarte teknologier frigjør man mer plass enn noen gang.

Siemens

Hydro opplever søkerrekord

Søknadsbunkene for både sommerjobb, graduate og internships-stillingene i Hydro har blitt betydelig større i forhold til i fjor. På Hydro Karmøy var det nesten tre ganger så mange søkere til sommerjobbstillingene.

Hydro

Fremtidens fabrikker vises frem i Hannover

Hannover messen er verdens viktigste utstillingsplass for industriell produksjon. Alt dreier seg om større fleksibilitet, effektivitet og produktivitet for å oppnå kortere tid-til-marked.

Siemens