TU BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for TU BrandStory

TU BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører.

Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke TU BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Løser en av oljeindustriens største utfordringer med menneskeskapt vulkan

Permanent brønnplugging, eller P&A, er en hodepine for oljebransjen. Tilgjengelig teknologi representerer svært høye kostnader og antas å ha variabel levetid. Men det var før norske Interwell P&A kom opp med ideen om å bruke teknologi basert på naturens egen metode.

Onsagers

Holdbarhetsindikator i sanntid gjør datostempelet overflødig

Møt gründerne bak holdbarhetsindikatoren som kan revolusjonere vårt forhold til matkvalitet og matsvinn.

Onsagers

– Alle dokumentfilene våre ble låst!

I fjor kom det 30-40 ganger flere virusvarianter, ifølge en ny rapport. Et trykk på en link var alt som skulle til for å ramme Oslo-firmaet Røwdehjul AS.

If

Grim Maskin fikk datasystemene låst av et virus - og ble presset for penger

Et klikk på en tilsynelatende uskyldig link var nok til å utløse et løsepengevirus.

If

Nå kommer Smart Ships

Maritim næring entrer nå den fjerde industrielle revolusjonen. Kunstig intelligens og autonome systemer vil stå sentralt i teknologiutviklingen fremover.

Onsagers

Møt hackerne

Hackerne har vokst ut av gutterommene og inn i forretningsverdenen. Slik opererer de!

If

iFarm kan revolusjonere oppdrettsnæringen og bli lakselusens nemesis

Med erfaring fra panteautomater har Biosort utviklet en unik løsning for gjenkjenning og individuell sortering av laks. iFarm-konseptet overvåker helse og utvikling, og sorterer ut til behandling eller slakting

Onsagers

Når hackerne angriper, er det én ting du ikke skal gjøre!

Løsepengevirus er kanskje den største trusselen mot norske bedrifter i dag. Bør man betale hackerne for å få tilgang til filene sine igjen?

If

Slik avslører du datakriminelle

Hackere vil ikke bli oppdaget, men legger likevel igjen spor du bør merke deg.

If

Smartere elbil-lading med patentert transformatorteknologi

Nordmenn er verdensmestre i elbil. Nå vil Zaptec gjøre oss bedre på lading, med intelligent strømstyring. Vi tok en kundeprat med CEO Simen Teigre

Onsagers

Nå trenger ikke hackeren engang å kunne data

20 kroner er alt vanlige kriminelle trenger for å kjøpe et hackeprogram som angriper norske bedrifter.

If

Patent på dataspill

Dataspill har blitt milliardbutikk og industrien omsetter nå for mer enn film- og musikkbransjen tilsammen. Aktører som har beskyttet ideer, design og tekniske løsninger står igjen som vinnerne.

Onsagers

3D teknologi - en ny disruptiv kraft i ferdigvareindustrien

Med 3D-printing blir informasjonen som skal til for å lage et produkt viktigere enn det fysiske produktet. Spesielt ferdigvareindustrien innen plast, glass og metall trenger nå å sikre sine viktigste verdier.

Onsagers

Sikker varsling når katastrofen inntreffer

Behovet for en robust varsling ved et eventuelt ras ved Åkerneset var sporen til UMS sin unike patenterte teknologi. Med sitt unike lokasjonsbaserte varslingssystem kan norske UMS redde liv verden over.

Onsagers

3D-printing krever ny tilnærming til patent

Norske selskaper ligger helt i front på additiv tilvirkning, også kjent som 3D-printing. Den nye teknologien byr på mange fordeler, men også nye utfordringer relatert til kopiering, beskyttelse og håndheving av patent. Les hele saken

Onsagers

Fra NTNU og ut i verden med sterke patenter i sekken

Det startet med et kobberrør, en wire fra en gammel sykkel, noen stoffbiter og en gammel symaskin. Nå er det unike våpenbæresystemet patentert i USA, Kina, EU og Norge, og Canada står for tur.

Onsagers

Bryggeri fra Voss fant vinnerresepten

L/L Voss Fellesbryggeri er klar for å brygge bærekraftig lokal øl som skal ta markedsandelen fra duopolet. Bryggeriet har en smakfull vinnerresept. Les hele saken

Onsagers

Hydro opplever søkerrekord

Søknadsbunkene for både sommerjobb, graduate og internships-stillingene i Hydro har blitt betydelig større i forhold til i fjor. På Hydro Karmøy var det nesten tre ganger så mange søkere til sommerjobbstillingene.

Hydro

Slik gikk Andreas fra NTNU til lederposisjon på to år

- Jeg fikk kontraktsansvar etter tre måneder, og ledet mitt første prosjekt etter seks måneder. Jeg ble anvendt med en gang, og fikk alle støttehjulene jeg trengte, forklarer 27-åringen.

Hydro

GoPro-avtale gir mer ekstremopplevelser

Actionkamera-produsenten GoPro har nylig skrevet avtale om bruk av Microsofts patenterte teknologi for å kunne gjøre filmopplevelser enda mer ekstreme.

Onsagers

Trodde du Google eller Tesla ledet utviklingen av selvkjørende biler?

Sannheten er at noen helt andre har teknologien som vil føre til fullverdige løsninger for biler som kjører av seg selv.

Onsagers

Ragnhild satser på sommerjobb i Hydro - for tredje året på rad

- Å jobbe på Hydros metallverk på Karmøy var variert, spennende og relevant i forhold til utdannelsen min, sier NTNU-studenten Ragnhild Austreid.

Hydro

Trodde du vi var ferdige med å digitalisere nå?

Svaret på spørsmålet i tittelen er selvsagt nei. Vi har trolig bare så vidt begynt.

ABB

7 råd som sikrer deg et konkurransefortrinn ved teknisk samarbeid

Utvikling av ny teknologi i dagens konvergerende teknologibilde innebærer ofte et samarbeid med andre nisjebedrifter, med skal du oppnå et konkurransefortrinn krever det riktig samarbeidsform.

Onsagers

Teslas patent-kinderegg slår sprekker

Mange hyllet Tesla da de åpnet patentene sine for verden i fjor sommer, men det er sannsynligvis en iskald forretningslogikk bak trekket.

Onsagers

Klimakrisen kan løses i dag – hvis vi vil det selv

Forhandlingene i Paris handler om viljen til å ta teknologien i bruk

ABB

I Hydro skal alle utvikles

Norsk næringsliv bruker store summer på utvikling av ledere, men hva med spesialistene? I Hydro sikrer skreddersydde utviklingsprogrammer for at også denne gruppen får muligheten for videreutvikling.

Hydro

Nå er det klima for endring

COP21: Næringslivet setter fart i det grønne skiftet.

ABB