PODKAST

Widerøe vil elektrifisere kortbanerutene: – Verden ser til Norge

Dagens podcast fra Arendal: Jan Moberg i TU,  Andreas Kollbye Aks i Widerøe, Odd Richard Valmot i TU og Sigurd Øvrebø i Rolls Royce.
Dagens podcast fra Arendal: Jan Moberg i TU, Andreas Kollbye Aks i Widerøe, Odd Richard Valmot i TU og Sigurd Øvrebø i Rolls Royce.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
13. aug. 2019 - 12:31

En podkast fra

Hør Teknisk sett på...

Podkastpromobilde

Widerøe vil fly med strøm. De må bestille nye kortbanefly i løpet av få år, og stiller seg spørsmålet om de skal være fossile, hybride eller nullutslipp. I dag har vi truffet strategidirektør i Widerøe, Andreas Kolbye Aks og sjefen for Rolls Royce i Norge og ansvarlig for selskapets elektrifisering av fly, Sigurd Øvrebø. 

Dette vil skje her i landet, mener de to. Verden ser til oss på grunn av satsing på elbiler og ferger, og vi har et kortbanenett som er perfekt for elektrifisering.

Denne uka har vi daglige podcaster fra Arendalsuka - dette er andre episode derfra.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Podcasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podcast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.