PODKAST

Vi ser inn i krystallkula ved årsskiftet: Hva blir teknologi­trendene framover?

Pokasten Teknisk Sett feirer feirer år. Men vi ser heller framover enn bakover. Hva er viktig i 2021 og årene som kommer?

Jubileum: Vi feier 5 år med Teknisk sett og har fått med oss professor ved NTNU og president i Tekna, Lise Lyngsnes Randeberg til å skue inn i teknologiframtiden.
Jubileum: Vi feier 5 år med Teknisk sett og har fått med oss professor ved NTNU og president i Tekna, Lise Lyngsnes Randeberg til å skue inn i teknologiframtiden. Foto: Sebastian Hagemo
1. jan. 2021 - 13:43

Vi skriver 2021, samtidig som Teknisk sett har holdt det gående i 5 år. Vi har publisert en podcast hver uke og noen ganger flere når iveren har blitt for stor. I dag skal vi snakke om hva vi tror vil skje framover. Hvilke teknologier er det vi har tro på fremover? For å styrke oss i troen har vi fått med professor ved NTNU og president i Tekna, Lise Lyngsnes Randeberg.

Her er det selvfølgelig alt for mye å ta tak i, men i disse tider er det grunn til å mene at mRNA-vaksiner ikke bare er viktig for å fikse pandemien, men at teknologien vil gjøre det enklere neste gang. For neste gang kommer.

Det er også all grunn til å være optimistisk når det gjelder norsk batteriproduksjon. Kanskje vil vi til og med bli en stor aktør i Europa. Vi har jo mye av det som trengs, fra materialer, grønn energi og ikke minst flinke ingeniører.

Dette og mye mer. God lytting, og godt nytt år!

Teknisk Sett: Moberg & Valmot

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett.

Normalt publiseres Teknisk sett hver torsdag ettermiddag.

Elbil – Teknisk sett

TU har også startet podkast om elbiler. Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.