NYE VEIER

Nye Veier: Heieraas blir plandirektør

Asbjørn Heieraas (49) er ansatt som plandirektør i Nye Veier. Han kommer fra stillingen som leder for plan og prosjektutvikling i samme selskap.

Asbjørn Heieraas.
Asbjørn Heieraas. Foto: Liv-Unni Tveitane
17. des. 2021 - 10:25

Heieraas har vært i Nye Veier siden tidlig i 2016, og har vært både prosjektdirektør for utbyggingsområde E39 og leder for planprosesser i det som var fagstab for planprosesser og samfunnskontakt. Da han startet i Nye Veier, kom han fra Statens vegvesen, hvor han hadde ulike stillinger. Blant annet som prosjektleder for Bypakke Kristiansand og E39 Kristiansand-Sandnes. Han har erfaring fra en rekke større samferdselsprosjekter, planprosjekter, kommunedelplaner og reguleringsplaner.

— Dette er en spennende stilling. Nye Veier har fått en rekke nye prosjekter som alle skal realiseres til det beste for samfunnet. Dette krever at vi utvikler oss, og tar nye steg innen prosjektutvikling og planarbeid. Jeg gleder meg til å tak i og lede dette arbeidet i årene som kommer, sier Asbjørn Heieraas.

Asbjørn trer inn som fast medlem av ledergruppen i Nye Veier.

22. mars legger samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) et nytt og etter han mening en mere realistisk Nasjonal Transportplan enn den som han overtok etter regjeringen Solberg.
Les også

Neppe nok til at Nygård får en plass i historiebøkene

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.