ELBILPODKAST

Derfor går elbilen kortere på vinteren

Og dette kan du gjøre for å minske problemet.

Marius ValleMarius ValleJournalist
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
2. feb. 2021 - 17:00

Vinteren har et godt grep om landet om dagen, og mange elbilister opplever at rekkevidden blir mindre, og at hurtiglading kan ta lang tid. 

Hvorfor er det sånn, og er det noe du kan gjøre for å motvirke kuldens effekt på elbilen? Eller trenger du bare å planlegge litt annerledes når det er vinter?

I denne ukens podkast har vi snakket med Elbilforeningens testansvarlige, Ståle Frydenlund. Han har nylig vært med på å gjennomføre en stor biltest i Finnmark for å avdekke hvordan et utvalg biler presterer i skikkelig vintervær.

Elbil - Teknisk sett

I podkasten Elbil – Teknisk sett tar Teknisk Ukeblads journalister Mathias Klingenberg og Marius Valle opp ulike temaer knyttet til elbiler. Vi snakker om bilmodeller vi tester, intervjuer mennesker som jobber med elbil, og dykker ned i tekniske detaljer og konsepter.

Du kan forvente en upolert, entusiastisk podkast i uformelle settinger. Vi filmer alle podkastene, slik at du kan velge om du kun vil høre eller også se oss og bilene.

Vi er svært glade for alle tips og innspill: Kontakt gjerne Marius eller Mathias med kommentarer, kjeft, eller forslag til temaer og/eller intervjuer.

Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Vil du høre mer? Lytt også til vår ukentlige podkast Teknisk sett – Moberg & Valmot:

Les også

NTNU-rektoren: – Jeg var den første i Norge som skrev diplomoppgave om temaet

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.