PODKAST

Vil at Norge skal bli utstillingsvinduet for klimaløsningene som verden trenger

Vi har vært på en av de viktigste klimakonferansene i verden – på Zerokonferansen i Oslo.

Zero-sjef Marius Holm og Skift-sjef Bjørn Haugland vil at Norge skal ta rollen som utstillingsvindu for både gode løsninger og politikk.
Zero-sjef Marius Holm og Skift-sjef Bjørn Haugland vil at Norge skal ta rollen som utstillingsvindu for både gode løsninger og politikk. Foto: Odd Richard Valmot
8. nov. 2019 - 05:15

Her møtte vi Zero-sjef Marius Holm og Skift-sjef Bjørn Haugland for å snakke om hva som må til for å redde jorden. Begge vil at Norge skal ta rollen som utstillingsvindu for både gode løsninger og politikk. Vi har gjort det på elbil, men vi kan gjenta dette på mange andre områder. Zero har gått i bresjen i mange år, og nå får de hjelp av Skift som er medlemsorganisasjonen til selskaper som ønsker å være med på klimareisen – og som ser at dette kan gi selskapene bedre konkurransekraft fremover.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Podkasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.