ELBIL

Slik blir elbilåret 2021

Mange nye elbiler på veiene.

SE HELE EPISODEN: Mathias Klingenberg og Marius Valle får besøk av Christina Bu og Ståle Frydenlund i Elbilforeningen.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
Marius ValleMarius ValleJournalist
29. des. 2020 - 17:00

Vi gjør oss klare for elbilåret 2021! Sammen med generalsekretær Christina Bu og testansvarlig Ståle Frydenlund fra Elbilforeningen ser vi på forventningene til nye biler, teknologier, avgifter, ladenettverk og alt som handler om elbil i det kommende året.

Vi får mange nye bilmerker på veiene neste år, men Frydenlund tipper det er en modell fra enten Tesla eller Volkswagen som blir neste års storselger.

Noen ting synes sikkert: Det kommer langt flere elbiler på veiene, med en rekke spennende modeller til markedet - ikke minst SUV-er.

Dagens episode er spilt inn med gjester på videokonferanse. Du kan se hele episoden på video øverst i denne artikkelen, høre lyden i spilleren eller abonnere i din favorittapp for podkast.

Elbil - Teknisk sett

I podkasten Elbil – Teknisk sett tar Teknisk Ukeblads journalister Mathias Klingenberg og Marius Valle opp ulike temaer knyttet til elbiler. Vi snakker om bilmodeller vi tester, intervjuer mennesker som jobber med elbil, og dykker ned i tekniske detaljer og konsepter.

Du kan forvente en upolert, entusiastisk podkast i uformelle settinger. Vi filmer alle podkastene, slik at du kan velge om du kun vil høre eller også se oss og bilene.

Vi er svært glade for alle tips og innspill: Kontakt gjerne Marius eller Mathias med kommentarer, kjeft, eller forslag til temaer og/eller intervjuer.

Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Vil du høre mer? Lytt også til vår ukentlige podkast Teknisk sett – Moberg & Valmot:

Pål Halvorsen er sjef og gründer i Forzasys. Selskapet utvikler avansert teknologi rettet mot fotball og andre lagidretter.
Les også

Han utvikler et Spotify for fotball

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.