ELBIL

Sandy Munro mener den tyske fabrikken vil løse Teslas kvalitetsproblemer

Denne ukens podkast handler om hva Tesla får til, og ikke får til.

9. mars 2021 - 17:00

Du kan se hele podkasten som video øverst i artikkelen, eller bare lyden i spilleren rett over. Husk også å abonnere på podkasten i din favoritt-app, se mer info nedenfor.

Sandy Munro er en markant skikkelse i bilbransjen. Ingeniøren og bileksperten har i flere tiår tatt fra hverandre biler og laget rapporter om dem som han har solgt til bransjekonkurrenter.

De siste årene har han også gjort seg bemerket med til dels knusende dommer over Tesla Model 3 og Model Y. Han sier det rett ut: Tesla ligger langt bak bransjen når det gjelder karosseribygging, men langt foran på teknologi og programvare.

I denne ukens utgave av podkasten Elbil – Teknisk sett snakker vi med Munro om nettopp Tesla. Munro, som nylig selv intervjuet Tesla-sjef Elon Musk, deler sine ufiltrerte tanker om elbilprodusenten.

Han har også klare tanker om hvordan en Model Y produsert i den kommende gigafabrikken i Tyskland vil se ut.

Ukens podkast er den første av to deler. I neste utgave snakker vi mer generelt om bilindustrien og overgangen til elektrisk mobilitet.

Elbil – Teknisk sett

I podkasten Elbil – Teknisk sett tar Teknisk Ukeblads journalister Mathias Klingenberg og Marius Valle opp ulike temaer knyttet til elbiler. Vi snakker om bilmodeller vi tester, intervjuer mennesker som jobber med elbil, og dykker ned i tekniske detaljer og konsepter.

Du kan forvente en upolert, entusiastisk podkast i uformelle settinger. Vi filmer alle podkastene, slik at du kan velge om du kun vil høre eller også se oss og bilene.

Vi er svært glade for alle tips og innspill: Kontakt gjerne Marius eller Mathias med kommentarer, kjeft, eller forslag til temaer og/eller intervjuer.

Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Vil du høre mer? Lytt også til vår ukentlige podkast Teknisk sett – Moberg & Valmot:

Les også

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.