PODKAST

Podkast: Vi sjekker krystallkula før årsskiftet

Fremtiden kommer mot oss det neste tiåret i raskere takt enn den gjorde i det forrige.

Har krystallkule: Göran Karlsson har tittelen futurist i Tata Consulting Services og tenker mer på fremtiden enn de fleste av oss.
Har krystallkule: Göran Karlsson har tittelen futurist i Tata Consulting Services og tenker mer på fremtiden enn de fleste av oss. Foto: Odd Richard Valmot
30. des. 2019 - 05:00

En podkast fra

Hør Teknisk sett på...

Det gigantiske indiske selskapet Tata har én million ansatte. Svært mange av dem som jobber i Tata Consulting Services driver med IT. Her i Norge er de 800 personer, inkludert de som jobber fra India er de 2000. Her finner vi også en nordmann med det svensk-klingende navnet Göran Karlsson. Han har tittelen futurist og jobber med å se inn i fremtiden. Den har han snakket med oss om og vi konstaterer at noe er positivt, noe ikke fullt så positivt. Uansett må vi være forberedt på store endringer, men det er kanskje ikke så overraskende.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Podkasten Teknisk Sett

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.