T2

Pinell Go får plussversjon med streaming

Norsk radiosuksess.

Strømmer: Nye Pinell Go + er utstyrt med Bluetooth. Det betyr at den populære digitalradioen kan fungere som høyttaler for strømmelyd. Og med det batteriet holder den mye lenger enn de fleste
Strømmer: Nye Pinell Go + er utstyrt med Bluetooth. Det betyr at den populære digitalradioen kan fungere som høyttaler for strømmelyd. Og med det batteriet holder den mye lenger enn de fleste Bilde: orv
3. sep. 2014 - 10:53

Selskapet TT Micro har opplevd en fenomenal respons på DAB-radioen Pinell GO.

De tok en sjanse da de valgte å utvikle sin egen radio og få den produsert i Kina i stedet for å gjøre som de andre og importere en som er konstruert i utlandet.

De ville lage et kompakt kvalitetsprodukt og en som kunne gå på batteri. Riktig lenge.

Red Dot

Det har de lykkes med. Sivilingeniør Andreas Erlandsens verk, som oppnådde den prestisjefylte Red Dot-prisen for god design, har fanget det norske markedet.

Både på grunn av utseende, men også på grunn av lydkvaliteten og den lange batterilevetiden. Med normalt lydvolum hoder den et sted mellom 30 og 40 timer på en ladning.

Det gjorde radioen til en av de mest solgte DAB-radioene her i landet i fjor. Nesten 20 000 eksemplarer ble solgt, og i år ligger salget an til å bli mye større.

Les også: Nå har 99,5 prosent av befolkningen tilgang til NRK over DAB

Plus

Nå får Go en storebror, Go Plus. Den blir ikke større fysisk, men i egenskaper. I tillegg til DAB, DAB+ og FM har denne utgaven fått bluetooth.

Det betyr at den kan brukes som en bærbar høyttaler for mobiler og nettbrett og strømme musikk og radio.

TT Micro har bygget inn støtte for den nye aptX-kodeken til bluetooth som gir den aller beste kvaliteten på lyden.

I tillegg er grensesnittet forbedret med vekkeklokke og innsovningsfunksjon. Det har ikke vært så vanskelig fra før, men i plussmodellen har de klart mesterstykket og både øke funksjonaliteten og forenkle.

Den nye utgaven av den norske radioen vil bli introdusert på IFA-messen i Berlin, som åpner på fredag.

Den blir 200 kroner dyrere enn basismodellen og vil havne på en veiledende pris på 1995 kroner når den kommer på markedet i oktober.

Les også:

Slik kan bilen din få DAB+, ryggekamera og navigasjon

TEST: Tivoli Albergo+: Stilig monoradio med stereomulighet

TEST: TEST: 3 allsidige trådløse høyttalere

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.