ENERGI

OBOS: Ny nettleie kan ta knekken på ladeanlegg i borettslag

De som eier elbil i et stort borettslag kan få priser på opptil 5 kroner per kilowattime med en av modellene, ifølge OBOS.

OBOS bygger store nok sikringer til at alle som har parkeringsplass kan bytte til elbil i fremtiden. – Hvis nettleien blir basert på sikringsstørrelsen, blir det slutten på ladeanlegg i borettslag. Det vil bli så dyrt å lade at det blir billigere å kjøpe bensin, sier elektroingeniør i OBOS, Nils Hagness.
OBOS bygger store nok sikringer til at alle som har parkeringsplass kan bytte til elbil i fremtiden. – Hvis nettleien blir basert på sikringsstørrelsen, blir det slutten på ladeanlegg i borettslag. Det vil bli så dyrt å lade at det blir billigere å kjøpe bensin, sier elektroingeniør i OBOS, Nils Hagness. Bilde: Eirik Helland Urke
11. mai 2020 - 10:00

– Hvis får en sikringsbasert nettleie vil prisen for elbillading i et stort ladeanlegg bli 5 kr/kwh i årsgjennomsnitt. Så hvis den modellen går gjennom, er det slutten på ladeanlegg i borettslag. Det vil bli så dyrt å lade at det blir billigere å kjøpe bensin, sier Nils Hagness.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.