T2

Nye Surface kommer til Norge i september

Dette er prisen.

Siste skudd på stammen:Microsoft Surface Pro 3 kommer med masse ny innovasjon og en ambisjon om å slå sammen PC-en og nettbrettet.
Siste skudd på stammen:Microsoft Surface Pro 3 kommer med masse ny innovasjon og en ambisjon om å slå sammen PC-en og nettbrettet. Bilde: Microsoft
22. mai 2014 - 13:57

Microsofts nye Surface Pro 3, som ble lansert i USA på tirsdag, kom for salg der på onsdag. Like raskt går det ikke i Norge.

Snaut 7000 kroner

Du kan bestille den , men det loves ikke mer enn at den sendes før utgangen av august. Og det vil koste. Den billigste varianten av det nye 12-tommers nettbrettet koster 6.895 kroner.

Det er en tusenlapp mer enn Samsung tar for sin 12-tommer, men da har den 32 og ikke 64 GB minne, som Pro 3 har.

Men så kan Microsoft skilte med en skikkelig Core i3-prosessor som kjører alt av Windows-programvare.

TEST: Samsung Galaxy Note 12.2: Et digert nettbrett med fantastisk skjerm

Gyllen middelvei

Men det er den billige utgaven. Vil du ha alt hjertet begjærer i form av en i7-prosessor og 512 GB minne, så er prisen 16 845 kroner. Heldigvis finnes det mange varianter imellom, og 128 GB og i5-prosessor ser ut til å være et godt alternativ til 8 645 kroner

Sammenlikner man med bare nettbrett er uansett dette kostbart, men poenget Microsoft understreker er at Surface Pro 3 er vel så mye en PC også.

Les også:

13 magiske Mac-snarveier

Nå dropper Apple iPad 2

TEST: Lenovo Ideapad Yoga 2 Pro: Endelig en hybrid som fungerer godt både som nettbrett og PC

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.