Ny avdelingsleder for Feiring Vestfold

Går fra Franzefoss til Feiring Bruk.

Trond Espen Giæver, Feiring Vestfold.
Trond Espen Giæver, Feiring Vestfold.
20. feb. 2020 - 15:39

Vestfold har vært et satsingsområde for Feiring Bruk de siste årene. Med eksisterende og planlagte anlegg i Vestfold har selskapet ambisjoner om å betjene hele det regionale markedet fra Horten i nord til Porsgrunn i sør. I januar 2020 trådte Trond Espen Giæver inn i rollen som avdelingsleder for Feiring Vestfold.

Giæver har bakgrunn som salgssjef for Franzefoss i Vestfold og Buskerud, og senere også anleggssjef i samme området. Nå er han klar for nye utfordringer hos Feiring Vestfold.

Grønt skifte

– Fokus på miljø er viktig for Feiring Bruk. Selskapet er fremtidsrettet og nytenkende gjeldende håndtering av overskuddsmasse, bevisste på sirkulærøkonomi og utviklet Norges første EPD-kalkulator for miljøoppfølging av sine pukk-produkter, sier Giæver.

Feiring Vestfold åpnet dørene til sin første etablering i regionen, Re Pukkverk, høsten 2019 – et første steg i en langsiktig satsing i fylket.

– Vi er svært entusiastiske rundt etableringen i Vestfold. Med ansettelsen av Trond Espen er vi godt rigget for å ta en solid posisjon i markedet, sier Knut Ollendorff, daglig leder i Feiring Bruk.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.