PODKAST

Møt forskningssjefen som koordinerer arbeidet med å finne koronamedisin

Sjefen i Forskningsrådet, John-Arne Røttingen, koordinerer det internasjonale arbeidet for å finne en medisin som kan dempe den verste virkningen av Covid-19 viruset.

Medisinmann: John-Arne Røttingen koordinerer det internasjonale arbeidet for å finne en medisin som kan dempe de verste utslagene av Covid-19 viruset.
Medisinmann: John-Arne Røttingen koordinerer det internasjonale arbeidet for å finne en medisin som kan dempe de verste utslagene av Covid-19 viruset.
23. apr. 2020 - 20:30

En podkast fra

Hør Teknisk sett på...

Podkastpromobilde

Det tar tid å utvikle en vaksine som kan immunisere folk mot Covid-19 viruset. Det betyr at vi trenger noe for å dempe de verste utslagene for de som blir alvorlig syke.

Får vi en slik medisin kan også samfunnet åpne opp mer enn i dag. 

I dag snakker vi med mannen som koordinerer det internasjonale arbeidet for å finne en medisin vi kan benytte før alle blir vaksinert. Den rollen har nordmannen John-Arne Røttingen fått. Han er også sjef i forskningsrådet og har vært sjef i CEPI, som koordinerer vaksineutvikling over hele verden.

Podkasten Teknisk Sett 

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett. 

Normalt publiseres Teknisk sett hver torsdag ettermiddag.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.