MASKINER & UTSTYR

Forener kreftene om maskinstyring og oppmåling

Anlegg & Maskin Support og Anko samarbeider nå om å levere servicetjenester og salg av maskinstyring og oppmålingstjenester til anleggsbransjen. 

– Samarbeidet betyr en god totalpakke til kundene våre, sier driftsleder Stian Lomeland i Anko.
– Samarbeidet betyr en god totalpakke til kundene våre, sier driftsleder Stian Lomeland i Anko. Foto: Bjørn Olav Amundsen
12. mars 2018 - 15:49

– Vi ser et stort vekstpotensiale innenfor maskinstyring og tilhørende oppmålingstjenester fremover, og har funnet en god partner i Anko, sier Magnus Bergsjøbrenden og Raymond Tesdal, partnere og eiere i Anlegg & Maskin Support.

Anlegg & Maskin Support ser muligheter for å drive samkjøring av servicetjenester og salg, for eksempel ved at selskapet utfører service og reparasjoner på annet anleggsutstyr i tillegg. Selskapet kan også tilby oppmålingstjenester som terrengmodeller og modeller for maskinstyring.

– Vårt mål er å sikre maskinentreprenøren en sikker og trygg hverdag innen GPS-maskinstyring. Med samarbeidet med Anko kan vi nå også inkludere terrengmodeller og modeller for maskinstyring samt anleggsstikking i vårt kundetilbud, sier de to.

– Anlegg & Maskin Support og Anko utfyller hverandre på tjenester, og i og med at Anko leverer oppmålingstjenester over hele landet, så kan vi nå sammen med Anlegg & Maskin Support levere et totalt tjenestetilbud til anleggskunder innen oppmåling og maskinstyring, forteller driftsleder Stian Lomeland i Anko.

– Anlegg & Maskin Support kan med sin spesialkompetanse og brede erfaring innen maskinstyring bistå Anko med både kapasitet og kompetanse i aktuelle kundeprosjekter over hele Norge, sier han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.