NYE VEIER

Johan Arnt Vatnan har sagt opp sin stilling som utbyggingsdirektør i Nye Veier

Vatnan har jobbet som utbyggingsdirektør i Nye Veier siden 1. januar 2017. Han har hatt ansvaret for utbyggingsportefølje 1 som inkluderer E6 Ulsberg–Åsen i Trøndelag, E6 Kvænangsfjellet i Troms og Finnmark og E18 Tvedestrand–Langangen i Agder og Telemark.

Vatnan slutter som utbyggingsdirektør i Nye Veier.
Vatnan slutter som utbyggingsdirektør i Nye Veier. Foto: Nye Veier
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
25. aug. 2021 - 15:16

– Jeg skal benytte litt tid fremover til å finne nye arbeidsoppgaver og har ønske om å bruke min kompetanse og erfaring mer direkte inn i ledelse og støtte til prosjekter. Nye gjennomførings- og kontraktsmodeller blir i større grad tatt i bruk i næringen og her har jeg erfaring både fra bygge- og infrastrukturprosjekter, sier Johan Arnt Vatnan.

- Vi synes det er leit at Vatnan slutter. Han har vært med nesten siden oppstart og tilført selskapet verdifull kompetanse. Når han nå søker andre utfordringer, ønsker vi han lykke til, sier administrerende direktør Anette Aanesland i Nye Veier.

Prosjektsjef Lars Bjørgård konstitueres i stillingen som utbyggingsdirektør fra og med 1. september. <i>Foto:  Kim Sørenssen</i>
Prosjektsjef Lars Bjørgård konstitueres i stillingen som utbyggingsdirektør fra og med 1. september. Foto:  Kim Sørenssen

Prosjektsjef Lars Bjørgård konstitueres i stillingen som utbyggingsdirektør fra og med 1. september.

Forsvarets forskningsinstitutt har i sin forsvarsanalyse for 2024 beskrevet et spillscenario hvor Vladimir Putin gir ordre om å ramme kraftforsyningen i Troms og Finnmark.
Les også

Forsvaret har for lite av alt

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.