IT

Hver 37. time tjener Apple inn et operahus

Se hvor mye de store håver inn.

Presentasjonen viser både inntekt og overskudd, eventuelt underskudd i Twitters tilfelle.
Presentasjonen viser både inntekt og overskudd, eventuelt underskudd i Twitters tilfelle. Bilde: Skjermdump / Worldpayzinc
20. mars 2014 - 18:08

En fiffig interaktiv presentasjon viser en oversikt over et utvalg av verdens største IT-selskapers inntekter og overskudd.

Vrien er et tidsperspektiv i en 1:1-målestokk. Og det forteller sitt om de utrolige mengdene penger som strømmer inn til disse selskapene, sekund for sekund.

Grafikken gir også et visuelt perspektiv på hvor store selskapene egentlig er i forhold til hverandre, profitt- og inntektsmessig.

Facebook er en miniputt

I løpet av tiden Facebook får inn et overskudd på 76 dollar (cirka ett sekund), ligger LinkedIn på 1 dollar og Twitter har et underskudd på 33 dollar.

I løpet av det samme sekundet, rekker Google å hale inn en profitt på 620 dollar, Samsung 1450 dollar og Apple hele 1879 dollar.

Tallene er basert på selskapenes data fra regnskapsåret 2013.

Det er bare å sitte seg ned og bli lang i maska over de latterlige summene som akkumulerer seg opp i løpet av noen minutters tid, og til tallene blir så store at de knapt gir mening lenger.

Grafen kan du selv se her.

Les også:

Dette er verdens smarteste selskap

Han hadde 2,7 millioner i ukelønn i fjor

I disse yrkene har du størst mulighet til å gjøre lønnskarriere  

Operahuset mandag 7. januar 2008, på den store "innflyttingsdagen". Torsdag 10. januar flytter også balletten inn. Da har ca. 500 personer fått sin nye arbeidsplass i Bjørvika.
Operahuset fikk i følge NRK i 2008 en kostnadsramme på 4,356 millarder kroner. Det får Apple uanstrengt inn i inntekter på godt under to døgn. Mona Strande
 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.