PODKAST

En viktig bok på kvinnedagen

Vi snakker om boken «Hvem spanderer – Fordommer du ikke visste du hadde» på 8. mars.

GJEST PÅ 8. MARS: Marie Louise Sunde, her i samtalen med Jan Moberg i TU, som du kan høre dagens podcast.
GJEST PÅ 8. MARS: Marie Louise Sunde, her i samtalen med Jan Moberg i TU, som du kan høre dagens podcast.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
8. mars 2019 - 15:24

Podcasten Teknisk Sett markerer 8. mars med en spesial for dagen.

Marie Louise Sunde og Isabelle Ringnes lanserte denne uken boken «Hvem spanderer – Fordommer du ikke visste du hadde», og Teknisk sett har tatt en prat med Sunde om boken og funnene og opplevelsene som kommer frem i den.

Marie Louise Sunde er lege og har i tillegg en doktorgrad. Hun jobbet mange år som kirurg, men tok en pause i jobben blant annet for å være forfatter og medgründer av ShesGotThis/Hun spanderer (en frivillig organisasjon som jobber mot diskriminering). Vi snakket med henne om bakgrunnen for boken og om innholdet. 

«Hvem spanderer – Fordommer du ikke visste du hadde» tar opp temaer som helhetlig styring og endringsledelse for økt verdiskaping gjennom reell kjønnsbalanse. Den peker på at bevisst og bevisst diskriminering hindrer innovasjon og verdiskaping – og at noe er det nesten komisk lett å gjøre noe med.

Podcasten er tatt opp i forbindelse med et møte i samarbeid mellom TU og Polyteknisk Forening. Samtalen foregikk i PFs lokaler med publikum til stede.

Kristine Masdal Aadne fra Lørn.tech var lydtekniker, og har tatt opp denne live-podcasten. 

Podcasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podcast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Spill av ukens episode øverst i artikkelen, eller via instruksjonene over.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.