MOBIL

Dette geniale tastaturet har blitt gratis

Android-tastaturet Swiftkey.

Skjermtastaturet Swiftkey er nå gratis på Android.
Skjermtastaturet Swiftkey er nå gratis på Android. Bilde: Swiftkey
Marius ValleMarius ValleJournalist
11. juni 2014 - 12:37

Om vi skulle telle over hvor mange ganger vi har anbefalt skjermtastaturet Swiftkey, ville det antakelig blitt et ganske høyt tall. Det er det gode grunner til.

Swiftkey er et tastatur med svært god presisjon, noe det blant annet oppnår ved å over tid registerere hvor på skjermen du faktisk trykker når du forsøker å trykke på en bokstav. I tillegg har det en av de beste ordbøkene og en god prediksjon som svært ofte foreslår det neste ordet du hadde tenkt til å skrive.

Dette er et av de aller beste tredjepartstastaturene du får til Android, og fullversjonen har kostet omtrent 24 kroner. Nå er tastaturet lansert i versjon 5, og har blitt helt gratis for alle.

LES OGSÅ: 5 apper du kan glemme på iPhone

Tar betalt for tema

I stedet for å ta betalt for selve tastaturet, koster det i stedet penger å laste ned nye tastaturtemaer. Altså er det først når du skal endre utseendet at du må punge ut.

Om du er en av dem som har kjøpt Swiftkey tidligere, får du en tipakning med temaer verdt 35 kroner. Det er 48 temaer tilgjengelig i skrivende stund.

Selve tastaturet har også blitt oppdatert, blant annet med støtte for en egen nummerrad. Det er også mer enn 800 emojier tilgjengelig.

LES OGSÅ: 5 ting vi hater med Android, iOS og Windows

Kommer også til iOS 8

Da Apple lanserte iOS 8 nylig, ble det kjent at det kommer støtte for tastaturer fra tredjeparter. Swiftkey var tidlig ute med å bekrefte at de jobbet med et tastatur til den neste utgaven av operativsystemet til iPhone og iPad.

Nøyaktig når dette blir tilgjengelig er ikke klart, men vi antar at det i alle fall er klart til iOS 8 slippes til høsten. Swiftkey har fra før av en notatapp til iOS som til en viss grad fungerer som på Android.

Swiftkey 5 til Android finner du på Google Play.

LES OGSÅ.

8 av de beste nyhetene i iOS 8

25 tips og triks til Sony Xperia Z2  

Tre tjenester du bør slutte å betale for

25 smarte tips og triks til Samsung Galaxy

Fått ny smarttelefon?  

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.