MOBIL

Den mest overbevisende iPhone 6-videoen til nå

En nærmere titt på Apples neste mobil.

Telefonen til venstre er angivelig iPhone 6.
Telefonen til venstre er angivelig iPhone 6. Bilde: Skjermdump
Marius ValleMarius ValleJournalist
2. sep. 2014 - 13:48

Apples iPhone-lansering er en drøy uke unna, og nå kommer lekkasjene tett og raskt.

Vi Dette er de siste ryktene om iPhone 6 , og de fleste ser ut til å være enige om at Apple i alle fall har en 4,7 tommers iPhone på vei, og antakelig også en 5,5 tommers modell.

Det er en stund siden de første iPhone 6-delene begynte å dukke opp på bilder, så vi har antakelig allerede et godt bilde av hvordan telefonen kommer til å se ut. Nå har det som ser ut til å være en video av det ferdige produktet dukket opp.

Den russiske YouTube-kanalen Rozedked har publisert det de hevder er det ferdige produktet med 4,7 tommers skjerm. Det skal man selvsagt ta med en liten klype salt, men videoen viser telefonen demontert for å bevise at det faktisk er en reell telefon, og ikke en såkalt «dummy».

Så får det være opp til hver enkelt å avgjøre om det er bevis godt nok.

Les også: Googles TV-pinne har blitt mye bedre. Slik bruker du den

Rundere og tynnere

Videoen bekrefter en del av det ryktene har fortalt, blant annet at strømtasten er flyttet til høyre side av telefonen, den har blitt tynnere men også lengre og bredere.

Apple-logoen på baksiden er laget av en spesiell metallegering som skal være motstandsdyktig mot riper. Dekselet er laget i aluminium, og har avrundet form, lignende iPod Touch. Plastremser på toppen og bunnen skiller resten av dekselet fra antenene.

Videoen viser at kameraet på baksiden stikker ut fra overflaten. Dette kan være et kompromiss mellom en tynnere telefon og et bedre kamera.

Ryktene har sagt at telefonen skal ha safirglass på fremsiden, men i videoen hevdes det at dette ikke er tilfellet, uten at vi vet hvordan de har funnet ut av det.

– NFC på plass

Det hevdes ellers at systembrikken er en Apple A8, og at det sitter en NFC-brikke på innsiden av telefonen.

Videoen viser ikke telefonen med strøm på, uten at grunnen til dette forklares. Vi antar at det skyldes at telefonen er satt sammen av deler fra forskjellige kilder.

Du ser videoen under, hvor den angivelige iPhone 6-modellen sammenlignes med iPhone 5S. Om du ikke er stø i russisk kan du skru på engelsk teksting ved å trykke på «CC»-ikonet.

Les også:

iPhone 6 kan bli ditt neste kredittkort

– Apple skal lansere flere smartklokker

iPhone 6-datoen er satt  

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.