T2

Dell lanserer kjempe-nettbrett

Kommer neste år.

22. des. 2012 - 12:51

Mens Apple har stor suksess med sin iPad mini, vil Dell gå i motsatt retning.

Megahybrid

Riktignok har de lansert et riktig lekkert 10 tommers Windows 8-basert nettbrett, til og med med utskiftbart batteri, men på Dell World i Austin viste PC-sjef Jeff Clarke noe helt nytt.

Dell har laget en all-in-one-hybrid. En 18-tommer hvor du kan ta av strømkabelen og kjøre videre på batteri. Et enormt nettbrett, altså.

Om noe skal klassifiseres som et surfebrett så er det denne nyskapningen, som nok vil ta opp kampen med Sonys 20 tommer store Tap 20, som ble lansert på IFA i høst.

Les mer: Denne PC-en kan du legge flatt

Mystisk

Det hele var nok noe hemmelig, for straks vi prøvde å ta bilde av det etter seansen ble det sendt bak scenen i stor fart.

Men ikke før vi fikk ta i den. Vi anslår at den er 18 til 20 millimeter tykk, og den var overraskende lett på tross av størrelsen.

Vi tipper den er utstyrt med en kraftig Intel-prosessor, som sammen med den lave vekten nok kommer til å begrense batterilevetiden til noen få timer.

Noe mer informasjon om brettet fikk vi ikke annet enn at det skulle på markedet tidlige neste år. Det blir nok grønne plener før det skjer, tenker vi.

Les også:

Blir dette den viktigste PC-knappen i høst?

Dette blir elektronikktrendene i 2013

Samsung og Apple vinner smartkrigen

Slik skiftet vi skjerm på Ipad-en  

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.