DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Zeekit skal sørge for datafangsten på Peabs driftskontrakter

Etter fem års samarbeid går PEAB videre med Zeekit som leverandør av datafangsttjenester på alle driftskontrakter i Sverige og Norge.

Peab har inngått en ny femårsavtale med Zeekit for deres driftskontrakter i Norge og Sverige.
Peab har inngått en ny femårsavtale med Zeekit for deres driftskontrakter i Norge og Sverige. Foto: Johan Nilsson / TT/Scanpix
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
8. mai 2019 - 12:55

I en pressemelding forteller Zeeekit at avtalen med Peab gjelder for fem år, og dekker nærmere 30 drifts- og vedlikeholdskontrakter hvor Zeekit leverer datafangst via systemet Fleetzeek GPS.  Systemet benyttes for dokumentasjon og oppfølging av vinterdriften.

I tillegg brukes Collector Pro (App) til timeregistrering, arbeidsordre og dokumentasjon med bilde og posisjon for innrapportering av bl.a. avvik og ordregrunnlag internt og til byggherre (Trafikverket, kommunale kontrakter og Statens vegvesen) PEAB prøver også Collector Pro ut i andre forretningsområder som bl.a. fiber og arbeidsvarsling.

Avtalen har med dagens volum en verdi på ca. 20 millioner kroner.

Spesialist på GPS posisjoneringsteknologi

Daglig leder i Zeekit AS, Per-Arne Ellefsen. <i>Foto:  Jarle Skoglund</i>
Daglig leder i Zeekit AS, Per-Arne Ellefsen. Foto:  Jarle Skoglund

Zeekit AS er et Norsk selskap med 30 ansatte, som ble etablert i 2003. De utvikler webløsninger basert på GPS posisjoneringsteknologi. I tillegg til posisjonsdata har selskapet egenutviklede GIS-verktøy og registrerings- og dokumentasjonsmoduler integrert i disse løsningene.

Zeekits løsninger er web-baserte for desktopbruk, Android smarttelefoner og nettbrett.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.