ELBIL

Volkswagen kan ha lagets årets bestselger

Bli med når vi tar en første titt på Volkswagen ID.4.

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. mars 2021 - 17:00

Du kan se hele podkasten som video øverst i artikkelen, eller bare lyden i spilleren rett over. Husk også å abonnere på podkasten i din favoritt-app, se mer info nedenfor.

Vi er i gang med å teste Volkswagen ID.4, en bil som ligger an til å bli en av årets storselgere i Norge. I denne ukens podkast deler vi våre førsteinntrykk av bilen, før vi har gjennomført en full test av nykommeren.

Bilen er storebroren til den allerede populære Volkswagen ID.3, og er bygget på samme plattform. Her er det imidlertid en del mer plass, og i tillegg tilhengerfeste. Det skal også bli mulig å få bilen med firehjulstrekk i løpet av året.

Bli med på en kort visning av bilen og en aldri så liten kjøretur hvor vi prater om løst og fast om ID.4.

Elbil – Teknisk sett

I podkasten Elbil – Teknisk sett tar Teknisk Ukeblads journalister Mathias Klingenberg og Marius Valle opp ulike temaer knyttet til elbiler. Vi snakker om bilmodeller vi tester, intervjuer mennesker som jobber med elbil, og dykker ned i tekniske detaljer og konsepter.

Du kan forvente en upolert, entusiastisk podkast i uformelle settinger. Vi filmer alle podkastene, slik at du kan velge om du kun vil høre eller også se oss og bilene.

Vi er svært glade for alle tips og innspill: Kontakt gjerne Marius eller Mathias med kommentarer, kjeft, eller forslag til temaer og/eller intervjuer.

Elbil – Teknisk sett vil vanligvis publiseres hver tirsdag ettermiddag, og er tilgjengelig både som rent lydopptak og med video på TU.no.

Her finner du Elbil – Teknisk sett:

Vil du høre mer? Lytt også til vår ukentlige podkast Teknisk sett – Moberg & Valmot:

Line Gevelt Andersen og Javed Kurd.
Les også

En podkast om podkast: – Nå er det mulig å lage lyd som oppleves tredimensjonalt

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.