MOBIL

Vi har prøvd de nyeste mobilene

Her finner du den komplette oversikten over de nye mobilene vi lyntestet i Barcelona.

Marius ValleMarius ValleJournalist
9. mars 2012 - 14:31

Hva er en lyntest?

Våre lyntester er en kjapp titt på et nytt produkt, og artiklene formidler våre inntrykk av produktet etter å ha brukt det en liten stund. Det er altså ikke snakk om noen full test, men et foreløpig inntrykk av et produkt.

Årets Mobile World Congress gikk av stabelen i Barcelona i månedsskiftet febraur/mars, og som vanlig benyttet de fleste produsentene anledningen til å lansere en rekke nye telefoner.

Vi tråkket messen rundt for å kjenne på de meste interessante nyhetene som ble lansert. Vi har for eksepel klådd på HTCs nye toppmodell One X, og dessuten fått låne med oss LGs flaggskipmodell Optimus 4X HD hjem.

Her er oversikten over telefonene vi lyntestet i Barcelona.

HTC One X

HTC lanserte en ny serie telefoner i Barcelona. One-serien består av tre telefoner med fokus på kameraprestasjoner. One X er selve toppmodellen, med kraftigst maskinvare og skarpest skjerm.

Les lyntesten av HTC One X her

SE OGSÅ: Videodemonstrasjon av HTC One X 

HTC One S

One S er det midterste søskenet i flokken, men den har fortsatt sterke spesifiksajoner. Denne telefonen er på sett og vis arvtakeren til HTC Desire S, med et design som ligger i samme gate. Vi likte spesielt godt det keramiske dekselet denne telefonen har.

Les lyntest av HTC One S her

HTC One V

HTC hadde ikke noen One V utstilt, da den ikke hadde ferdig programvare. Men vi fikk kjenne på den billigste modellen i One-serien, som har fått metalldeksel skåret ut av ett stykke aluminium.

Les mer om HTC One V

Nokia 808 PureView

Nokias nye kameraflaggskip har smått vanvittige 41 megapikslers kamera. Og det overrasket en hel del av oss som var tilstedet under finnenes pressekonferanse. Så er spørsmålet hva du skal med en slik oppløsning. Det viser seg faktisk ikke å være så dumt.

Les lyntesten av Nokia 808 PureView her

Nokia Lumia 900

Lumia 900 ble lansert i USA under CES-messen i Las Vegas. Under Mobile World Congress lanserte de Europa-utgaven, som i all hovesak er lik. Her får du en Windows Phone 7-telefon med samme design som Lumia 800, men større skjerm.

Les lyntesten av Nokia Lumia 900 her

Nokia Lumia 610

Med Lumia 610 gikk startskuddet for billigere og enklere telefoner med Windows Phone 7. Lumia 610 skal koste under 2000 kroner, men har fortsatt den fløyelsmyke opplevelsen du får på dyrere Windows-mobiler.

Les lyntest av Nokia Lumia 610 her

LG Optimus 4X HD

LG klarte ikke å vente helt til messen begynte før de lanserte sin nye flaggskipmodell Optimus 4X HD. Dette er en telefon med firekjerneprosessor og HD-skjerm for å nevne noe. Det vil likte best med Optimus 4X HD var at LG lot oss låne med oss et eksemplar hjem. Og vi har selvsagt gitt det en grundig ytelsestest.

Les lyntest av LG optimus 4X HD her

Huawei Ascend D quad

Huawei slo hardt til under årets messe. Den nye toppmodellen Ascend D quad har en egenutviklet firekjerneprosessor og 16 grafikkprosessorer. Og Huawei er ikke snauere enn at de mener dette er verdens raskeste mobil. Foruten sterk maskinvare har Ascend D quad skarp skjerm og tynn design.

Les lyntesten av Huawei Ascend D quad her

Sony Xperia U

Sony har kvittet seg med Ericsson, og har vist frem et knippe nye Xperia-modeller. Det ser ikke ut til at skilsmissen har gått hardt utover Sony, for de viste frem interessante telefoner. Xperia U er en modell rettet mot yngre brukere, men den byr på rask tokjerneprosessor og mulighet for å tilpasse utseendet.

Les lyntest av Sony Xperia U her

Sony Xperia P

Xperia P er storebroren til Xperia U, og lillebroren til Xperia S. Denne "midt i mellom"-modellen har samme maskinvare som Xperia U, men litt større skjerm og et deksel i aluminium. Designmessig minner den om sine søsken.

Les lyntest av Sony Xperia P her

Panasonic Eluga

Hva sier du til en telefon med skarp skjerm, tynn utforming og rask prosessor - som også er vann- og støvtett? Dette kort oppsummert Panasonic Eluga, som er på vei til Norge de kommende månedene. Vi syns denne er en god del penere enn andre vanntette telefoner, noe som gjør den spennende i seg selv.

Les lyntest av Panasonic Eluga her

Samsung Galaxy Beam

En mobil med projektor er slett ikke noen ny idé, men heller ingen dårlig idé spør du oss. Med Galaxy Beam, som kommer til Norge i sommer, kan du vise frem bilder og video rett på veggen.

Les mer om Samsung Galaxy Beam

Les også disse artiklene

Det ble vist frem en hel del andre telefoner under Mobile World Congress.

Her finner du alle våre artikler fra Mobile World Congress 2012

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.