Veidirektør Terje Moe Gustavsen ber russen la være å ha sex i rundkjøringer 

– Opphold ved og i rundkjøringer er trafikkfarlig.

Vegdirektør Terje Moe Gustavsen, sjefen for Statens vegvesen
Vegdirektør Terje Moe Gustavsen, sjefen for Statens vegvesen Bilde: Knut Opeide/Statens vegvesen
18. apr. 2018 - 15:29

Det skriver han i en kronikk på Vegvesenets egne nettsider

En lørdag morgen leste jeg et stort oppslag i «Ringsaker Blad» om knutereglene for russen ved Ringsaker videregående skole. Ikke mindre enn 100 regler! De fleste med et klart humoristisk innslag.

Det er helt sikkert morsomt ment med regel 34 om at russen kan få; Bilde av Miljøgata i lua dersom han/hun har sikker/beskyttet sex i/ved alle tre rundkjøringene fra Shell til Jafs. Det gjelder nok også regel 65 som sier; Bit av skiltet: Sitt sammen med andre medruss i en rundkjøring og ha et skilt hvor det står «En tut, en skål!». Så også regel 67; Seigmann: Løp naken over Mjøsbrua (OBS! Dette er offentlig blotting, kan føre til bot.), kan både være morsom og krevende.

Alle forstår at å ferdes i og ved rundkjøringer er trafikkfarlig. Det er kanskje ikke farlig for løperen å være uten klær på brua, men de som kjører kan jo få en vel stor overraskelse ved å se nakne mennesker på brua og helt glemme at de kjører bil.

Han understreker at han ikke vil fremstå som gledesdreper, men minner om at det finnes 97 andre knuteregler å velge iblant. Han benytter også anledningen til å be russen sørge for at russetiden blir en glad tid å tenke tilbake på. 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.