ARKIVNYHETER

Veidekke bytter folk i Trøndelag

Kjell Herskedal
8. mars 2012 - 15:22

Brevet gir derimot ingen svar på kommunaldirektør Einar Aasved Hansens invitt til en minnelig kompensasjon. Hansen har i et intervju i Våre Veger sagt at saken vil være tjent med en løsning utenfor rettssalene dersom Trondheim og andre kommuner i Midt-Norge har betalt for mye for asfaltarbeider i 2005-2008. Et arbeid med å dokumentere dette pågår."Forebyggende arbeid"

I brevet redegjør Veidekkes konsernadvokat John Strand for det som er gjennomført av forebyggende arbeid for å sikre etterlevelse av konkurransereglene. Det er også gjort endringer i Veidekkes organisasjon i Trøndelag.

Det viktigste punktet er avskjedigelsen av tidligere distriktsleder Odin Kringen 29. januar 2010 som er opprettholdt av to rettsinstanser, Stjør- og Verdal tingrett og Frostating lagmannsrett. Eivind Olav Andersen har overtatt som distriktsleder i Region Midt etter Kringen. Flere andre medarbeidere som var nært knyttet til Kringen har også sluttet i selskapet.Ny leder i juli

Fra 1. juli 2012 overtar Øyvind Moen stillingen som ansvarlig for Veidekke Industri (tidligere KOLO Veidekke) når Per Johan Plünnecke går av med pensjon.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.