V&T Entreprenør satser i Agder

Flere nye kontrakter innen trafikkavvikling og arbeidsvarsling har gitt V&T Entreprenør et godt fotfeste i Agder.

Fra venstre:  prosjektleder i Otera traftec, Gjøran Lunde, Kim Pedersen, prosjektleder Otera Traftec  Benjamin Leifsen, prosjektleder Otera traftec og Tom Egeli, daglig leder V&T Entreprenør AS
Fra venstre: prosjektleder i Otera traftec, Gjøran Lunde, Kim Pedersen, prosjektleder Otera Traftec Benjamin Leifsen, prosjektleder Otera traftec og Tom Egeli, daglig leder V&T Entreprenør AS
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
13. sep. 2021 - 14:16

V&T Entreprenør har hatt en lokal avdeling i Kristiansand for å betjene Agder-regionen siden 2017.  Nylig kunne selskapet signerte tre nye kontrakter med Otera Traftec for utførelse av trafikkavvikling og arbeidsvarsling på riksveier og fylkesveier i hele Agder i forbindelse med Otera Traftec sine elektro driftskontrakter.

– Oppdraget er inndelt i tre kontrakter, der en kontrakt er med Statens Vegvesen for riksveier og har en løpetid ut august 2023, og to av kontraktene er for Agder fylkeskommune øst og vest. Disse har en løpetid ut august 2026, forteller daglig leder Tom Egeli i V&T Entreprenør.

Kontraktene har en totalverdi på rundt 40 millioner med en årlig omsetning på rundt 7
millioner i denne 5 års perioden.

– Med disse nye kontrakter, i tillegg til de vi har inngått tidligere, har vi bygget opp en
organisasjon på rundt 100 personer. Målet vårt om å dekke hele Sør- og Vest-Norge nærmer seg, og vi har etter hvert blitt en av de største aktørene inne vårt fagområde i Norge. Det er vi veldig stolte over, og det gir oss et solid grunnlag for våre målsettinger om videre vekst, forteller Tom Egeli.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.