Utvider samarbeid om flåtestyring med Trøndelag fylkeskommune

180 kjøretøy skal utstyres med teknologi fra Zeekit, og Trøndelag fylkeskommune går videre med Fleetzeek som sin plattform for automatisert innhenting av data fra drift- og vedlikehold i sine kontrakter.

Key account manager i Zeekit,  Wenche Langholen.
Key account manager i Zeekit, Wenche Langholen.
25. juni 2021 - 15:00

Zeekit og Trøndelag Fylkeskommune har jobbet sammen i ett år og nå har fylkeskommunen valgt å forlenge og utvide samarbeidet, forteller Zeekit i en pressemelding.

- Dette er et helt nytt oppsett i forhold til de kontraktene vi har hatt, så det er rett og slett spennende nybrottsarbeid for alle parter. Samarbeidet så langt har vært godt, Trøndelag er en ryddig oppdragsgiver og vi har lært mye sammen, sier key account manager i Zeekit AS,  Wenche Langholen.

 

Kontrakten innebærer levering av «Programvare og utstyr for automatisk datainnsamling», til drifts- og vedlikeholdskontraktene 5008 Steinkjer og 5009 Indre Namdal.

Begge disse har varighet fra september 2021 til og med august 2025 med opsjon på forlengelse til og med august 2029. Det ligger også inne en opsjon på kontraktene 5010 Orkland og 5011 Namsos. Kontrakten er estimert med et antall kjøretøy til 180 stk, med ytterligere 200 i opsjon.

Ifølge Zeekit er dette en betydelig kontrakt. Selskapet annonserte tidligere i år at de også skal rulle ut et stort digitaliseringsprosjekt for Veidekke.

Rober Bengtsson-Fosen er ny administrerende direktør i Zeekit AS
Rober Bengtsson-Fosen er ny administrerende direktør i Zeekit AS

I tillegg har selskapet fått på plass en ny administrerende direktør, Rober Bengtsson-Fosen.

- Vi har tilpasset oss godt til en ny hverdag, og har hatt god flyt og høyt trykk gjennom hele siste året. Økt oppmerksomhet på fordelene av digitalisering er positivt for bransjene vi jobber med og for oss, avslutter Bengtsson Fosen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.