TrafikkDirigering inn i nytt bygg

TrafikkDirigering AS hadde sist fredag offisiell åpning av sitt nye næringsbygg ved Gardermoen. 

Snorklippingen ble foretatt av Ullensakers ordfører Tom Staahle (i midten), flankert av eierne Kåre Høytomt og Eirik Tyrihjell.
Snorklippingen ble foretatt av Ullensakers ordfører Tom Staahle (i midten), flankert av eierne Kåre Høytomt og Eirik Tyrihjell.
Redaksjonen Våre Veger
28. mars 2017 - 08:37

Styreleder Leif N. Olsen (tidligere kjent som UP-Olsen) ønsket velkommen, og Ullensakers ordfører Tom Staahle klippet snoren og markerte bygget som offisielt åpnet. Deretter var det tapas-lunsj fra en av byens restauranter til alle fast ansatte.

Styreleder Leif N. Olsen.
Styreleder Leif N. Olsen.

TrafikkDirigerings eiere Eirik Tyrihjell og Kåre Høitomt informerte om fjorårets kronglete veg hvor uenigheter med Statens vegvesen hadde medført betydelige forsinkelser og ekstrakostnader før byggingen kunne igangsettes.

Nå var det imidlertid dags å se fremover for den tredobbelte Gaselle-vinneren som har vokst fra 7 til 92 millioner i omsetning på sju år og har ytterligere vekstambisjoner. Nye kompletterende virksomhetsområder knyttet til vegutbygging og vegvedlikehold er satt i gang, og ble meddelt til ansatte og politisk ledelse. Utleie av tungt sikringsmateriell til store vegprosjekter er allerede i gang.  

TrafikkDirigering kan nå drive sin virksomhet i 2360 nye og moderne kvadratmetere med skreddersydde lager-, service-, kurs- og administrasjonslokaler. Selskapet sysselsetter mellom 200 og 250 sesongansatte og har for tiden 13 helårsansatte. Budsjettet for 2017 er ikke endelig vedtatt, men peker mot den magiske 100 millioners grensen.          

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.