ENERGI

To statsråder besøker Lyse i morgen: Bransjen krysser fingrene for ny vannkraftskatt

Olje- og energiminister Tina Bru og næringsminister Iselin Nybø tar turen til Lyse når statsbudsjettet legges fram i morgen.

Bildet er fra utbyggingen av damanlegget til Jøssang og Dalen kraftverk i 2009. Jøssang ble satt i drift året etter. – Det er ikke sikkert vi hadde tatt samme beslutning i dag, sier konserndirektør Eimund Nygaard i Lyse.
Bildet er fra utbyggingen av damanlegget til Jøssang og Dalen kraftverk i 2009. Jøssang ble satt i drift året etter. – Det er ikke sikkert vi hadde tatt samme beslutning i dag, sier konserndirektør Eimund Nygaard i Lyse. Kristofer Ryde
6. okt. 2020 - 17:00

I morgen legger regjeringen fram sitt forslag til statsbudsjett for 2021. I den anledning har både olje- og energiminister Tina Bru (H) og næringsminister Iselin Nybø (V) valgt å ta turen til Lyse-konsernets hovedkontor i Stavanger.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.