Støymålingsfirma blir en del av Norconsult

Norconsult kjøper rådgivningsselskapet Akustikk-konsult AS, og styrker sin kompetanse innen akustisk rådgivning.

Trygg Konradsen, kontorleder for Norconsults kontor i Tønsberg og Ånund Skomedal, daglig leder Akustikk-konsult.
Trygg Konradsen, kontorleder for Norconsults kontor i Tønsberg og Ånund Skomedal, daglig leder Akustikk-konsult. Bilde: Bjorn Normann jr. Normann Photog
9. nov. 2017 - 09:17

Akustikk-konsult er et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering innen lydteknisk prosjektering og lydmålinger. Firmaet har lang erfaring innen akustikkfaget, og har sentral godkjenning for ansvarsrett i høyeste tiltaksklasse.

Det er dette selskapet som blant annet analyserer målingene av støy på asfalt - og pukkverk landet rundt, på oppdrag fra Veiteknisk Institutt.

Ånund Skomedal er daglig leder i Akustikk-konsult. Han fortsetter i sin stilling når selskapet fra 1. november viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsult, fra Norconsults kontor i Tønsberg.

– Vi ser frem til å få Ånund Skomedal med på laget i Tønsberg, hvor vi har 4 akustikere fra før. Han tilfører selskapet en kompetanse innen akustikk som vil styrke det tjenestetilbudet vi tilbyr våre kunder. Samtidig ønsker vi å styrke oss innen fagene geoteknikk og plan, slik at vi står enda bedre rustet for å utføre de spennende oppdragene som kommer med kortreist kompetanse, sier Trygg Konradsen, kontorleder for Tønsberg-kontoret.

Gjennom de siste femten årene har Akustikk-konsult vært i vekst, og arbeidsmengden har økt hvert år.

– Jeg ser frem til å bli en del av et større rådgivningsfirma, som har solid økonomisk ryggrad og gode faglige ressurser innenfor akustisk rådgivning. Med felles forankring i Vestfold vil vi sammen med Norconsult øke kompetansenivået og kapasiteten vesentlig, sier Skomedal.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.