NYHETER

Storkontrakt i Oslo til TF-Anlegg

Med et anbud på nesten 300 millioner kroner vant Transport-Formidlingen Anlegg AS konkurransen om drift av Oslos riksvegnett i fem år framover. Det er første gang at bedriften lykkes i kampen om en hovedentreprise.

Underskrifter, stempler og håndtrykk. Stor kontrakt til TF-Anlegg AS. Daglig leder Per-Jørgen Melnes og avdelingsleder i Statens vegvesen Oslo, Ing-Cristine Ericson, er fornøyd.  Foto: Ola Hesstvedt
Underskrifter, stempler og håndtrykk. Stor kontrakt til TF-Anlegg AS. Daglig leder Per-Jørgen Melnes og avdelingsleder i Statens vegvesen Oslo, Ing-Cristine Ericson, er fornøyd. Foto: Ola Hesstvedt
Ola Hesstved
17. mars 2014 - 15:46

- En stor dag for oss, sa daglig leder Per-Jørgen Melnes 17. mars da han underskrev dokumentene sammen med avdelingsdirektør Ing-Cristine Ericson i Statens vegvesens vegavdeling i Oslo. Vegavdelingen spanderte kake på vinneren og så fram til et godt samarbeid.

Anbudet gjelder sommerdrift og vinterdrift av statens 180 kilometer med veg og 70 kilometer med gang- og sykkelveger i hovedstaden. Den nøyaktige anbudssummen er 297,7 millioner. Det spesielle med denne driftskontrakten er at den ikke omfatter vedlikehold av tunneler. Tunnelvedlikeholdet av statens veger i Oslo er skilt ut i en egen kontrakt.

 

Fire anbydere

Statens vegvesen Region øst fikk fire anbud på denne kjempejobben i fem år. Tre av konkurrentene ble godkjent i byggherrekontrollen. TF-Anlegg hadde lavere pris enn konkurrentene Mesta og Vaktmesterkompaniet.

- Vi har vært underleverandør hos de fleste store riksentreprenørene i ti år, og vi har i de to siste årene forsøkt å ta et steg opp i kampen om driftskontrakter med Statens vegvesen. Det har gått mye i andreplasser, men denne gang ble det stang inn for oss, sa daglig leder Per-Jørgen Melnes. - Vi ser fram til å ta fatt og trenger flere folk og mer utstyr til denne store jobben.

TF- Anlegg har 25 ansatte og holder til på Haugenstua i Oslo. Bedriften har hatt vinterdrift som kjerneområde, blant annet på Romerike og i Østfold.

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.