NYHETER

Stor mulighet for hjemmeseier på Toten

Brødrene Gudbrandsen fra Lena i Østre Toten kommune ligger godt an til å sikre seg en hjemmeseier. Totingene vil ha 11,84 millioner kroner for å fullføre en del av en jobb som ble påbegynt av Åge Haverstad.

Slik ser anlegget ut i dag etter at kontrakten med  Åge Haverstad AS ble sagt opp i sommer. Den gjenstående arbeidet blir delt i to; VA-arbeidene som omfattes med denne utlysingen og det gjenstående anleggsarbeidet som lyses ut senere i høst. Foto: Jarle Skoglund
Slik ser anlegget ut i dag etter at kontrakten med Åge Haverstad AS ble sagt opp i sommer. Den gjenstående arbeidet blir delt i to; VA-arbeidene som omfattes med denne utlysingen og det gjenstående anleggsarbeidet som lyses ut senere i høst. Foto: Jarle Skoglund Bilde:
13. aug. 2015 - 08:39

Konkurrentene holder seg på god avstand. Brødrene Nordahl fra Eidsvoll har gitt et anbud på 14,59 mill., mens Isachsen Entreprenør fra Nedre Eiker vil ha 17,195 mill. for jobben. Flere anbydere er det ikke.

Oppdraget skiller seg klart ut fra dem Vegvesenet pleier å lyse ut. Arbeidet består i å fullføre et kommunalt VA-anlegg langs fylkesveg 33.

Opprinnelig skrev Vegvesenet en kontrakt kontrakt med Åge Haverstad som gjaldt oppgradering av 7,2 km av fylkesvegen. I tillegg til vegarbeid omfattet kontrakten utbedring av VA-nettet.

2. juli ble kontrakten opphevet etter uoverenstemmelser mellom byggherre og entreprenør. For Østre Toten kommune var det viktig å fullføre VA-anlegget så fort som mulig. Det ble derfor utlyst som en egen entreprise i regi av Vegvesenet.

VA-ledningen skal gå mellom Totenvika kirke og Boksrud, en strekning på tre kilometer. Oppdraget omfatter legging av ny ledning og gjenfyling opp til traubunn for kjørebane og gang/sykkelveg.

Åge Haverstads folk rakk å utføre en del arbeid på en av de tre kilometrene. Dette arbeidet skal den nye enteprenøren gjennomgå og fullføre.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.