NYHETER

Støper bankett og rekkverk i Oppdølsstranda-tunnelen

NCC Roads skal støpe bankett og betongrekkeverk i den 7 kilometer lange rassikringstunnelen på Rv 70 Oppdølsstranda.

29. mai 2012 - 10:54

Det er NCC Roads sin enhet for profilbetong som skal utføre støpingen av tilsammen 15 000 meter bankett og betongrekkverk i rassikringstunnelen. Det skal også legges et grusfundament.Etter planen starter NCC Roads opp arbeidet i januar 2013 for å gjøre en liten del av arbeidet. Resten skal utføres vinteren/våren 2014. Det legges opp til at ni personer og en profilstøpmaskin vil være involvert i arbeidet.

– Dette er en viktig jobb for oss og gir god forutsigbarhet i vår virksomhet. Samtidig skal oppdraget gjennomføres i en periode hvor vi tradisjonelt har redusert virksomhet, sier avdelingsleder for Profilbetong i NCC Roads, Jørgen Birkenes.

Det er AF-Gruppen som høsten 2011, på oppdrag for Statens Vegvesen, startet opp arbeidet med å bygge 7 km rassikringstunnel og 2 km veg fra Sunndalsøra til Modalan. Avtalen vil ha en verdi på MNOK 574 eks. mva. Arbeidene omfatter tunnelarbeider, sprengning, masseflytting og komplett vegbygging inkludert asfaltarbeider. Entreprisen skal ferdigstilles innen juni 2014.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.