Statsbygg-direktøren rykker opp fra nestleder til styreleder i Nye Veier

Harald V. Nikolaisen ble innstilt som leder på Nye Veiers generalsamling fredag.

Harald V. Nikolaisen ble i fjor utnevnt til nestleder i Nye Veier. Nå rykker han opp.
Harald V. Nikolaisen ble i fjor utnevnt til nestleder i Nye Veier. Nå rykker han opp. Geir Anders Rybakken Ørslien/Statsbygg
18. juni 2018 - 12:46

Nikolaisen er utdannet sivilingeniør ved NTH og har en Master of Management-grad fra BI, og er administrerende direktør i Statsbygg. Han har vært utbyggingsdirektør i det tidligere Jernbaneverket og hadde der ulike lederstillinger, blant annet som utbyggingssjef for Stor-Oslo. Nikolaisen har i tillegg hatt ledende stillinger innen prosjektstyring i Norsk Hydro ASA, Dovre International AS og NSB, og arbeidet med utbyggingsprosjekter i Statoil. Han er også styremedlem i Baneservice AS, deltar i flere bransjefora, og er med i en rekke faglige forsknings- og utviklingsprosjekter om prosjektgjennomføring.

I tillegg ble Mari Skjærstad valgt som nytt styremedlem. Hun er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og er administrerende direktør i BoligPartner AS. Hun har tidligere arbeidet som advokat i Wikborg Rein og i eget firma; Johnsrud og Skjærstad AS. Hun har siden begynnelsen av 2000-tallet hatt flere nasjonale og regionale styreverv, blant annet i Mesta AS, Flytoget AS, Gjensidige ASA, Norfund AS, Forsvarsbygg, BoligPartner AS og Hedmark Trafikk FKF.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.