Søker etter noen som vil drifte gatebelysningen i Ringsaker de neste årene

Ringsaker har lyst ut en rammevtale  for drift og vedlikehold av kommunens belysningsanlegg.

Fra åpningen av Strandsagvegenm i Ringsaker nylig, som er en ny adkomstveg fra E6 til Brumunddal sentrum. Her klipper utbyggingssjef Jarle Tangen snora, assistert av  Bendik Røsseland fra Veidekke og ordfører Anita Ihle Steen.
Fra åpningen av Strandsagvegenm i Ringsaker nylig, som er en ny adkomstveg fra E6 til Brumunddal sentrum. Her klipper utbyggingssjef Jarle Tangen snora, assistert av Bendik Røsseland fra Veidekke og ordfører Anita Ihle Steen. Foto: Ringsaker kommune
11. nov. 2021 - 07:00

Ringsaker kommune har i dag ansrat for belysninsganlegg bestående av tilsammen ca. 4000 armaturer og ca. 150 tennskap. Ledningsnettet er en blanding av luft- og kabelnett, og luftnettet er en blanding mellom blankt strekk og isolert kabel. 600 armaturer er ikke LED og 400 av disse er på fylkesveier, opplyses det i utlysingen.

Avtalen omfatter feilretting, avviksutbedring, samt reinvesteringer og utbygging, av belysningsanlegg.

Typiske oppgaver i forbindelse med feilretting kan være skifting av defekte lamper, samt rengjøring av tilhørende reflektor og skjerm(glass), skifting av defekte armaturer, bytte av ødelagte skjermer eller glass, bytte av brente drosler, samt rengjøring av tilhørende reflektor og skjerm(glass) samt skifting av defekte komponenter i veglysmast

Kontrakten gjelder for to år, og kommunen opplyser at det totale budsjettet for drift, vedlikehold og reinvestering er ca  4,9 millioner kroner eks.mva fordelt på drift 1,2 millioner og investering 3,7 millioner (utbygging av nye gatelys kr. 1,9 millioner, utskifting av LED og enkle ombygging av tennskap kr 1,5 millioner og utskifting av gamle tremaster kr. 0,3 millioner).

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.