NYHETER

Skjøtsel av grøntarealer i Trondheim på anbud

Skjøtsel av grøntarealene langs riks- og fylkesveger i Trondheim er en omfattende oppgave. For å få den jobben ivaretatt har Region midt lyst ut fem oppdrag. Alle har anbudsfrist 8. februar.

Den som får kontrakten som heter SK 1633 fylkesveger i Trondheim Ytre, får ansvaret for skjøtsel av dette grøntanlegget på Tyholt. (Foto: Statens vegvesen)
Den som får kontrakten som heter SK 1633 fylkesveger i Trondheim Ytre, får ansvaret for skjøtsel av dette grøntanlegget på Tyholt. (Foto: Statens vegvesen)
23. des. 2015 - 09:44

Oppdragene gjelder først og fremst parklignende arealer hvor standarden for vedlikehold er høyere enn for skråninger Skjøtsel av grøntarealer i Trondheim på anbud helt inn til vegene.

Fire av kontraktene gjelder en del av Trondheim. Den siste, som går under betegnelsen SK 1634 Ranheim-Hommelvik, gjelder også kommunene Malvik og Selbu.

Kontraktene omfatter skjøtsel, drift og vedlikehold av til sammen 2 965 trær, 709 mål gressplen/gressbakke og 34 mål busker, roser, stauder og klatreplanter.

Alle de fem kontraktene gjelder fram til 1. desember 2020, men ikke alt arbeidet skal påbegynnes til våren. Det skyldes at flere utbyggingsprosjekter har blitt fullført i Trondheim de siste årene. I følge kontraktene har entreprenørene ansvar for skjøtsel av grøntområdene i tre år etter at prosjektene er fullført. De som får kontraktene som er utlyst nå, overtar ikke dette ansvaret før de tre årene har gått.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.