NYHETER

Sjef for maskingutta i nord

Maskinentreprenørenes Forbund har fått sin første kvinnelige regionsjef. Randi Pedersen (43) skal jobbe med maskinentreprenører i hele Nord-Norge.

Randi Pedersen er MEF nye regionsjef i Nord-Norge.
Randi Pedersen er MEF nye regionsjef i Nord-Norge.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
25. okt. 2013 - 12:49

Randi Pedersen (43) begynte som ny regionsjef i MEF Region Nord 3. oktober. Hun kommer fra stillingen som advokat hos NHO Troms og Svalbard der hun var ansatt fra  2008.

Hun har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Tromsø, samt toårig økonomiutdannelse fra Høgskolen i Harstad samt ettårig ingeniørhøyskole bygg og anlegg.

Som regionsjef i MEF region Nord vil hun ha ansvaret både for medlemsservicen og for det næringspolitiske arbeidet. Det å bistå de tre fylkesavdelingene i organisasjonsarbeidet er også en viktig del av regionsjefens arbeid.

 

Seks ansatte i landsdelen

I tillegg til Randi Pedersen består regionkontoret av fem medarbeidere fordelt over de tre fylkene. Sammen holder de kurs, driver rekrutteringsarbeid for medlemsbedriftene, driver konfliktforebyggende arbeid og bistår medlemmene ved konflikter knyttet til entreprise- og arbeidsrett.

MEF er en frittstående bransje- og arbeidsgiverorganisasjon som representerer ca. 1970 små, mellomstore og store bedrifter. MEFs regionskontor i Tromsø betjener fylkene Nordland, Troms og Finnmark, inklusiv Svalbard, til sammen ca. 230 medlemsbedrifter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.