Signerte den tredje entreprisen på Gartnerløkka - omlegging av eksisterende infrastruktur

Repstad Anlegg vant kontrakten til en verdi på 59,1 mill.kr, og med varighet på ni måneder frem til kontraktsarbeidet ferdigstilles neste sommer.

Fra venstre Trygve Håland prosjekteringsleder og Jan Helge Egeland prosjektleder i Statens vegvesen og Petter Hedland anleggsleder og Bernt Olav Holen daglig leder i Repstad Anlegg AS.
Fra venstre Trygve Håland prosjekteringsleder og Jan Helge Egeland prosjektleder i Statens vegvesen og Petter Hedland anleggsleder og Bernt Olav Holen daglig leder i Repstad Anlegg AS. Foto: Samir Kolukcija/Statens vegvesen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
3. okt. 2022 - 08:34

Entreprenøren skal ifølge byggherren Statens vegvesen grave lukkede grøfter over Kristiansand havn for fjernvarme, høyspent, lavspent, tele, trykkvann, spillvann og overvann. Det skal i tillegg bores og etableres foringsrør for fremtidig fjernvarmerør og kabler mellom Møllevannsveien og Havneområdet.

Entrepriseform er utførelsesentreprise.

- Gleder seg til å komme i gang

- Vi gleder oss veldig til å komme i gang med arbeidet, sa Bernt Olav Holen daglig leder for Repstad Anlegg AS under signeringen av kontrakten.

- Denne jobben passer veldig bra med det vi allerede er i gang med her lokalt, som for eksempel arbeid vi allerede gjør for Agder Energi, og vi kjenner området veldig godt fra før siden vi har gjort en del arbeid for Kristiansand havn tidligere, fortalte Holen under signeringsmøtet på prosjektkontoret for E18/E39 Gartnerløkka-Kolsdalen i Kristiansand.

Ingunn Foss, prosjektdirektør for utbyggingsområde sørøst, deltok også under signeringen. Hun gratulerte Repstad Anlegg AS med kontrakten og ønsket lykke til videre med utførende arbeider.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.