Sertifisert etter ny standard

Veidekke Industri AS har nylig mottatt sertifikatene for de oppdaterte standardene ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015, og er dermed den første i bransjen som sertifiseres etter ny standard.

Administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Industri AS med det nye  ISO-sertifikatet.
Administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Industri AS med det nye ISO-sertifikatet.
Redaksjonen Våre Veger
2. mai 2016 - 15:38

De siste årene har Veidekke Industri AS jobbet aktivt med oppgradering av styrings- og avvikssystemer og endret arbeidsmetoder gjennom prosessen ”Kontinuerlig forbedring”.

I 2015 ble det besluttet å søke om sertifisering innen kvalitet og miljø for alle forretningsområder. I vinter fikk derfor flere enheter besøk av revisor fra sertifiseringsorganet Teknologisk Institutt.

- Sertifiseringen forplikter og markerer starten på en viktig fase med å sikre etterlevelse av lover, regler, beslutninger og kundenes krav samt forankring av arbeidet med kontinuerlig forbedring, sier administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Industri AS. - Vi er også meget stolte over å være blant bransjens første med den nye miljøsertifiseringen.

Sertifiseringen innen miljø har bakgrunn i at bransjen har et kollektivt ansvar for å redusere klimagassutslipp.

- Vi ønsker å gå foran, og her vil forbedring av metoder og prosesser for blant annet produksjon av asfalt stå sentralt. Det er nå jobben virkelig begynner. Gjennom sertifiseringen vil det bli fulgt opp at vi etterlever lovkrav og fortsetter forbedring gjennom medarbeidere, økt kompetanse, ressurser, metoder og verktøy, sier Moen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.