Satser på bedriftsinterne arrangementer

Ifea tilbyr også et bredt spekter av bedriftsinterne kurs innenfor automatisering og elektroteknikk

Ifea bedriftsinterne kurs
Ifea bedriftsinterne kurs

Arrangører av faglige kurs og konferanser rettet mot den norske industrien opplever betydelige endringer i etterspørselen. Leverandører og produserende industri arbeider kontinuerlig for å redusere kostnader for å møte fremtidige utfordringer.

Dette resulterer i færre deltakere på åpne kurs og konferanser. Som bransje­organisasjonen for industrien og leverandørene av teknisk utstyr må Ifea stadig tilpasse seg kundenes ønsker og krav. Ifea opplever økende interesse for å arrangere faglige og tekniske kurs lokalt.

– På denne måten reduserer vi kostnadene til reise og opphold og vi får mer skreddersydde faglige opplegg for våre medarbeidere, forteller representanter for flere av Ifea sine medlemsbedrifter.

Les: Eliaden samler fagmiljøet innen automatisering i Norge.

Ifea: Vi kommer til deg

KURS I IFEA:

NEK400:2014 Forskrifter for elektriske anlegg (tilpasset for industrien)
NEK410: Forskrifter for maritime elektrisk anlegg
NEK420: Forskrifter for Ex-installasjoner (grunnleggende kurs og oppdatering)
FSE kurs: Driftsforskrifter for elektriske anlegg (lavspenning og høyspenning)
SCD-kurs: Prosessteknisk dokumentasjon (norsk og engelsk)
Maskindirektivet
Risikoanalyse
Reguleringsteknikk
Prosessforståelse

Ifea fortsetter å tilby sine åpne kurs og konferanser innenfor elektroteknikk og automatisering. Deltakere fra bedriftene med virksomhetene innenfor olje- og gassnæringen har avtatt vesentlig som følgen av kostnadsreduksjoner og bemanningsendringer. Men det betyr ikke at bedriftene har sluttet helt med å gi medarbeidere systematisk etterutdanning og muligheter for faglig utvikling. I takt med oppmerksomheten på kostnader på alle områder, følger også behovet for å finne gode løsninger for faglig oppdatering av medarbeidere.

Ifea tilpasser seg denne situasjonen, - og kommer til deg når du har behov. Organisasjonens faglige nettverk er omfattende og Ifea kan tilby bedriftsinterne kurs på forespørsel i løpet av noen uker. Dette faglige tilbudet er utviklet gjennom flere år i ifea og løsningene er nå stadig mer etterspurt av Ifeas medlemsbedrifter. Som alternativ til å reise, - kan vi nå komme til deg!

Les: Millionunderskudd for Ifea

Vil alltid ha behov for faglig oppdatering

Medlemsbedriftene i ifea vil alltid ha behov for faglig oppdatering og de vil fortsette å lete etter en form som er effektiv og hensiktsmessig for å kunne dekke dette behovet. Selv om de fleste av ifeas arrangementer fortsatt vil fremstå som åpne kurs og konferanser, vil organisasjonen arbeide markedsorientert for å gi medlemsbedriftene det de ønsker. Ifea har derfor samarbeidsavtaler med en rekke fagspesialister som tar rollen som kursledere på Ifea bedriftsinterne kursopplegg.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.