NETTARKIV

Samarbeider om radioaksess

I GANG: - De første radiolinjene basert på samarbeidet med Toppnet er allerede under installasjon, sier Svein Lerkerød, administrerende direktør i Datametrix.
I GANG: - De første radiolinjene basert på samarbeidet med Toppnet er allerede under installasjon, sier Svein Lerkerød, administrerende direktør i Datametrix.Bilde: © Jon Amundsen 2008
Finn Halvorsen
6. mai 2009 - 14:43

Datametrix tar i bruk radioaksess for å kunne tilby komplette infrastrukturløsninger for kunder over hele landet. Dette gjør selskapet gjennom et strategisk partnerskap med Toppnett. Sammen utgjør de to selskapene en kompetanseklynge som tilbyr alle nødvendige tjenester for implementering, utførelse og vedlikehold av trådløse kommunikasjonsnettverk.

Toppnett AS er et datterselskap av Svorka Energi AS, og tilbyr design, utbygging, operasjonalisering og drift av trådløs konsesjonsbelagt radioteknologi. På vegne av oppdragsgivere, bygger Toppnett ut og drifter regionale og nasjonale spredenett basert på moderne radiobaserte forbindelser og rutingteknologi. Selskapets kompetanse på master og andre tekniske forhold, samt dialog med myndigheter utgjør et supplement til Datametrix sin kompetanse. FH

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.