MARITIM

Saltverk gjør det mulig å drive oppdrett av tropiske reker i Sveits

Rekeproduksjon handler mer om kjemi enn biologi, ifølge sjefen i Swiss Shrimp.

Rafael Waber viser fram en av tankene med tropiske reker.
Rafael Waber viser fram en av tankene med tropiske reker. Foto: Arne Fenstad
Arne FenstadArne FenstadJournalist
21. sep. 2021 - 14:00

Sveits: Blant åkere og sveitservillaer utenfor den lille byen Rheinfelden like ved Basel, har Rafael Waber skapt et lite stykke Mexico. I Swiss Shrimps lokaler holder temperaturen alltid 30 grader. Luftfuktigheten er så høy at alle materialene i bygget må være korrosjonsfrie. Lampene er innstilt til å følge meksikansk døgnrytme. 

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.