PUKK OG GRUS

Robert Norbeck tar over som daglig leder for Feiring Bruk

Nåværende daglig leder i Feiring Asfalt, Robert Norbeck (46) vil fra og med 1. august ta over som daglig leder for Feiring Bruk, selskapets pukkvirksomhet.

Robert Norbeck starter som daglig leder for Feiring Bruk 1. august.
Robert Norbeck starter som daglig leder for Feiring Bruk 1. august. Foto: HAAKON HOSETH Very Agency v
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
19. mai 2022 - 11:04

Han tar over roret etter Knut Harald Ollendorff, som fremover vil ha et overordnet fokus på Feiring som helhet og alle forretningsområdene til selskapet.

– Jeg ser virkelig frem til å jobbe med alle de dyktige folkene og den gode kompetansen som er i selskapet. Verden er i rask forandring, og jeg mener sirkulær masseforvaltning, med høy grad av gjenbruk av masser blir spesielt viktig fremover, sier Norbeck.

Bred erfaring

Norbeck er utdannet anleggsingeniør og har tidligere blant annet vært prosjektsjef i Skanska, daglig leder i NRC rail og Vice President i Cowi. Han tar også med seg 4,5 års erfaring fra Feiring Asfalt, som han beskriver som fantastiske år.

– Jeg ser på det som en stor utfordring å få tilliten til å ta over den daglige driften i Feiring Bruk. Jeg tror at min erfaring i konsernet fra Feiring Asfalt vil gi nyttige synergier inn mot Feiring Bruk og ser virkelig frem imot å utvikle selskapene som ett Feiring.

Overtar et dyktig lag

Konsernleder Margrethe Ollendorff Lien er godt fornøyd med at Norbeck har takket ja til nye utfordringer og mener de er heldige som beholder så mye kompetanse innad i Feiring.

– Robert er en faglig sterk person som overtar et dyktig lag. Han er en trygg leder som vil bygge videre på de planlagte aktivitetene til Feiring Bruk. Siden han begynte som daglig leder for Feiring Asfalt i 2017 har han skapt et sammensveiset lag, og i tillegg satt Feiring Asfalt på kartet som en viktig aktør i bygg og anleggsbransjen, sier hun.

Anders Hatlelid (t.v.) har en master i data science, Martin Heir i kybernetikk og robotikk og Sunniva Steiro i miljøfysikk. De er alle nyansatt i DNV Maritim og jobber med maskinlæring.
Les også

Ingeniørene Norge trenger nå

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.