NYHETER

Roadworks kjøper Veisikring AS

Roadworks AS har signert avtale om kjøp av samtlige aksjer i selskapet Veisikring AS. Gjennom kjøpet etablerer Roadworks konsernet seg tydelig innenfor markedet for vei- og brurekkverk.

26. aug. 2015 - 10:40

Avtalen omfatter kjøp av Veisikring AS og dets datterselskap Bærum Asfalt AS. Veisikring AS er spesialisert på utbygging av vei- og brurekkverk, mens selskapet Bærum Asfalt AS utfører mindre asfalteringsoppdrag.

- Med kjøpet av Veisikring AS styrker vi Roadworks sin posisjon innen vei- og brurekkverk. Veisikring har en lang historie bak seg med svært dyktige ressurser og en veltilpasset utstyrspark som passer godt inn i den satsningen Roadworks har på drift og vedlikehold av veianlegg. Etter kjøpet samler vi all vår aktivitet innen autovern og veirekkverk i Veisikring AS og blir en aktør som kan ta på seg alt fra små til de største autovernprosjektene, sier konsernsjef i Roadworks, Jan Tore Klemmetsen.

Veisikring AS ledes av Bjørn Torgersen og Bærum Asfalt ledes av Espen Thomassen som begge fortsetter i sine stillinger etter kjøpet.

 

Om Roadworks

Roadworks består av selskaper med spisskompetanse innen drift og vedlikehold av veiinlegg, samt utbygging av sikkerhetsløsninger og teknisk infrastruktur for vei, tunnel og industri.

Gruppen består av datterselskapene Veidrift AS, Veisikring AS, Traftec AS, og Controltec AS, med lokasjoner i Agder, Telemark, Vestfold, Buskerud, Oslo/Akershus, Østfold, Trøndelag og Rogaland.

Roadworks har samlet 190 medarbeidere og en årlig omsetning på omkring 450 mill.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.