NYHETER

Roadworks AS kjøper CC4-selskapene

Roadworks kjøper tre CC4-selskaper, og styrker seg innenfor bruvedlikehold, rekkverk og vegsikring.

 Øverst fra v. Leif Christian Gundersen og Stein Erik Setekleiv (begge fra CC4). Nederst fra v. Fredrik Zachariassen (CC4) og Jan Tore Klemmetsen (Roadworks)
Øverst fra v. Leif Christian Gundersen og Stein Erik Setekleiv (begge fra CC4). Nederst fra v. Fredrik Zachariassen (CC4) og Jan Tore Klemmetsen (Roadworks) Bilde: x
4. nov. 2015 - 08:14

Roadworks AS har avtalt å kjøpe aksjer og virksomhet i selskapene CC4 Montasje AS, CC4 Produkter AS og CC4 Invest AS. CC4 selskapene har en samlet omsetning på omkring 60 millioner i 2015. Gjennom kjøpet etablerer Roadworks konsernet seg innen bruvedlikehold og styrker posisjonen innen rekkverk og vegsikring.

 

Inn på bruvedlikehold

Avtalen omfatter kjøp av aksjer og virksomhet i CC4 selskapene, samt en eiendom eid av CC4 Invest AS. CC4 ble etablert i 2007 og er lokalisert på Stoa i Arendal. Selskapene har spesialisert seg på vedlikehold og rehabilitering av bruer, montasje av veg- og brurekkverk, samt vegsikringssystemer. Selskapene eies av CC4 Holding AS.

-Jeg er svært glad med å få landet en avtale med eierne av CC4. De representerer et solid team med svært god kompetanse innenfor både spennende komplementære tjenesteområder, så vel som tjenesteområder vi allerede er etablert med i andre regioner. Innenfor autovern/rekkverk blir vi nå en aktør med et betydelig antall rekkverksrigger som kan håndtere de største prosjektene, sier Jan Tore Klemmetsen, konsernsjef i Roadworks.

 

Et riktig valg

Roadworks har etablert seg som en spennende aktør innenfor drift og vedlikehold av veg, i tillegg til å ha betydelig kompetanse innenfor spesialiserte tjenesteområder.

-Vi fant raskt tonen med Roadworks. For oss er dette en naturlig utvikling av CC4 og vi tror at både soliditet, fagmessig bredde og tyngde skal være med å bidra til at vi blir en enda bedre partner for våre kunder, forteller Fredrik Zachariassen, styreleder i CC4 Holding.

 

Samlokalisering i Arendal

CC4 vil inngå i konsernets forretningsområde for spesialiserte tjenester som vil bli ledet av Fredrik Zachariassen. Forretningsområdet består fra før av Veisikring AS og Bærum Asfalt AS. Øvrige forretningsområder i Roadworks er Veidrift og Elektro.

Roadworks har besluttet å samlokalisere all virksomhet på Sørlandet til Industritoppen på Stoa i Arendal - der vil hovedkontor for Roadworks og datterselskapene i sør bli samlokalisert.

-Vi vil umiddelbart gå i gang med prosessen med å få etablert oss på Industritoppen, foreløpig plan er at vi er klare for innflytting innen medio 2016, avslutter Klemmetsen.

 

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.