DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Ringerike kommune lyser ut rammeavtale for vei- og vintervedlikehold 2023 - 2025

Ringerike Kommune inviterer til konkurranse om vei- og vintervedlikehold sesong 2023/24 og 2024/25 med mulighet for to år forlengelse.

Snøploger klare for vintersesongen.
Snøploger klare for vintersesongen. Illustrasjonsfoto: Thor Søndenaa
Thor SøndenaaJournalist
31. juli 2023 - 06:00

Ringerike Kommune legger ut femten vinterroder for sesong 2023/24 og 2024/25. Det er også noen av rodene oppdragsgiver ønsker priser på for enkle sommerarbeider. Anskaffelsen er delt opp i delkontrakter.

Hålogalandsbrua nord for Narvik åpnet i 2018, og den nye kontrakten vil nok ikke handle så mye om den.
Les også

Én entreprenør kan få brukontrakt på opptil 320 millioner

Seks av rodene innneholder arbeider sommerstid

Kontraktene vil ha oppstart 01.10.2023 og varighet til 15.04.2025 med mulighet for forlengelse enda to sesonger. Gjensidig oppsigelsesfrist på 2 måneder ligger til grunn i kontrakten, utenfor sesong.
Total estimert verdi på hele rammeavtalen er 50 MNOK. Dette er kun estimat da er det vanskelig å fastslå volumet av vinterkostnader sesong for sesong. Dette gjelder også hver enkelt rode, heter det i utlysingsteksten.

Rammeavtalen inneholder 6 roder med arbeider i og ved vei sommerstid. Eksempler på arbeid er skrape grusveier, kantslått, skifte stikkrenner, lappe veier, enkel grøfting, feie, fjerne kantvegetasjon og enkel hogst. Leverandørene kan gi pris på en eller flere roder. Omfang av hver enkelt rode ligger under den enkeltes delkontrakt. Oppdragsgiver legger opp til en prismodell hvor tilbyder gir en fastpris på månedene desember, januar og februar. Mens månedene november, mars og april kjøres på timer.

Tidsfristen for å motta tilbud eller forespørsel om deltakelse er 28. august.

Les også

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.